Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta uradi putin… blamira se u Ukrajini i dobi nato na granici
Fino nadjes kartu, i vidis kako je Ukrajina geografski u stomaku Rusiji, a najjaci proturaketni stit ADA2 koji Rusija ima se nalazi blizu i uz citavu Finsku granicu. Finskoj je i Madjarska ovo odobrila jer je prilikom pristupanja morala potpisati da nema nuklearnog oruzja na granici sa Rusijom
Takodjer pogled na Finsku imas iz drugog glavnog Ruskog grada Sankt Petersburga gdje je smjestena flota brodova i podmornica naoruzana hipersonicnim oruzjem koja za manje od 2 minute ravna Helsinki kao pod… isti slucaj je sa Estonijom i Latvijom. Sa njima nema frke nikakve. Nit ce biti..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kepec na aparatima
Bravo! Finci ispunili sve sto je trebalo i sad ce uci u savez a Putko je dobio jos 800km NATO granice.
Kljiks, nista o protestima? Naredila ambasada ?
lijepa vijest welcome sad ce i Bosna aBda
Turci zauzvrat dobili kontrolu nad Balkanom.Samo gledajte šta se dešava nakon pobjede Erdogana na ovim izborima.Kme,kme ....
Kako Baketu nikad nije palo na pamet da lobira Erdoganu da uvjetuje,” svedska i finska u nato samo pod uslovom da BiH udje u nato. Pa bio mu je ćerci na svadbi. Ili neke reforme u nasu korist pri ulasku u EU ili slicno. Ako mu je tako dobar ahbab i kucni prijatelj trebo je ga priupitat.
Mislim da bi to bilo previse za trazit ali valjda smo im bitniji od zakona o paljenju kur’ana javno
Ne rise svega ti. Ne brani Bosni ni Turska, ni EU, ni NATO da se pridruži.
Jadni servini i antivakseri
Finska, Estonija i Latvija imaju skupa 5 miliona stanovima manje od Moskve
Koga boli k za ljudstvo ne vode se ratovi više prsa u prsa bitna je tehnologija
Finska nije problem nikome, znaju da ne smiju dirati Rusiju i pokusavati pristati staviti nuklearno oruzje uz granicu jer su im Rusi vec jednom iz sprdnje uzeli 10% drzave.
a nema ih puno kao Ukrajinaca da ginu niti su glupi kao Slaveni Ukrajinci da ginu za Americke interese
I plac je poceo. Kme Kme hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaba, do zemljotresa nije bilo sanse da udju poslije zemljotresa koji su im ameri smjestili odmah se sve odobrilo
Vjeruješ znači da neko od kuće klikne i izazove zemljotres ? Pa brate Rusi bi ga izazvali u Kijevu
Tacno vidim kako ti vjetar puse kroz usi haha
A glupi švedi neka pale Kur'an časni i dalje nikada neće ući!
Sultan dobio sta je htio i zavrsio posao. Grof.
@gooUser1678568600 dzabe ti je objasnjasnjavati kad ti samo vidis prezentirano. Kao da je bitno Turcima da li je svedska u natu ili ne. Pocni od gledati stvari da ono sto se prezentuje da je to sareni balno za javnost. Znaci veze s vezom. Turci u zadnjih 15 godina samo kupe svjetski kajmak bez puno truda iako su relativno siromasna i nerazvijena zemlja. U principu, vise izvuku nego sto zasluzuju. To se zove znanje.