Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abd i BIH iduća bude
To neće biti kraj BiH problema.
i sta rusija napala ukrajinu jer nije zeljela nato blizu a sad kad je finska usla u nato, nato im je jos blize, koji debil je putin, upropastio rusiju
ma bas tako, cista demagogija kromanjonskog naroda
Ne kenjaj Putko više bgt pustio si Letoniju Litvaniju i Estoniju i sad pričaš o nekim protivmjerama
Finci:"Bit cemo fini, necemo nista ruzno govoriti." Turska:"Uredu je ulazite, dozvoljeno vam je."
Crna Gora, Makedonija, Finska, svi pristupili, samo mi zbog Srba jos uvijek čekamo.
Finska se pokazala najotpornijom na invaziju, od svih zemalja, u "zimskom ratu" protiv SSSR 1940 su uspjeli da zaustave sovjetsku invaziju, potom ponovo pred kraj 2.Svj.rata kada su ponovo zaustavili Staljina, za razliku od Latvije, Estonije i Litve koje se nisu uspjele odbraniti. Tako da NATO sa Finskom u svom članstvu dobija čvrst bedem na sjeveru.
Ja ne kontam Austrijance nikako??
Bravo za Finsku, a Svedska ionako ne dijeli kopnenu granicu sa Rusijom, pa iz tog razloga i nije u velikoj zurbi.
Eto nato dodje do ruske granice sa sjevera sto nikad nije bilo! Bas ga je rusija opasno popusila
zar nije zoki reko da nema nista od tog dok se on pita?
Putler isporucio Finsku Nato paktu kao na tacni. Agresija na susjede ima i svoje posljedice..autogol putlera.
i sta ce sad putko samo predje li granicu finske automatski je zaratio sa amerikom, njemackom,turskom,italijom, velikom britanijom, spanijom i jos preko 20 zemalja, ubili bi ih za 7 dana najvise
Mi ćemo "kad na vrbi zasvrbi"
NATO se bas priblizio Rusiji
Bas ce biti zanimljivo, ako bude neki sukob. Ono napadaju Finsku i raja u UK nor govori kao Jesmo u NATO ali eto po tom clanu i tom ne mozemo nista. Bas me zanima kako ce npr Turski vojnik da cuva Finsku.
Hoce svijet vise ratova? Neka ratova. Samo nek se zna, da ce ovce ici da ratuju, tapšaći ovakvih odluka. A oni koji se zalazu za NATO, svoju djecu daleko presele u lijepe apartmane, dok ti sirotinjo brani ideale svojih bolesnih politicara!