Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinu treba izolovati od svijeta, svako zlo dolazi iz Kine
Necete vi nista saznati, vlada Kine sve krije. Da li znati da je od pocetka pandemije zarazeno samo 83000 kineza, sto je cista laz, dok npr jedan mali Katar ima 105000 zarazenih
@KURCIC2004TE kaboratorija u wuhanu onda pripada Zimbabveu?
WHO?
Sa zaksnjenjem od pola godine...
Kakva korist Kadija te tuzi Kadija ti sudi . Formirati tim Doktora koji kritikuju i koji postavljaju pitanja tim u WHO uhljebima .Doktori kao sto su Dr. Rashid Buttar, Dr.Andrew Kaufman itd. treba da budu dio tog "Doktorskog tima"
ah to su oni sto su nam lagali da nema virusa pa tek rekli u februaru da ima .samo 3 mjeseca sutili kao su samo dobri
Pa MVJUP , pa formirate od 12.mj 2019 pa da li ste normalni? Sta zelite da postignete?Kome pricate bajke vise?Fuj
Ili ovi svakih par dana šalju timove da istražuju porijeklo virusa, ili se Klix ponavlja sa vijestima... Prije da je ovo drugo!
Polako, ne morate žuriti !
Ma pojeo kosooki kinez nedje u labaratoriji, sismisa, bio gladan ,a zaboravio da ponese sendwich od punoglavaca sa dodatkom stakorskih repova sto mu je zena pripremila. I tako se rasiri korona po vascijelom bijelom svijetu.Hehe. Price za malu djecu, Hans- Christian Andersen je za ove diletant.
lOl sta ti je korist jstrazivati nakon 7 mjeseci?! Nijedan virus ne moze tek tako izaci iz zivotinje i zaraziti 20-30% svjetske populacije u roku od 5-6 mjeseci!!! Spanska gripa je druga stvar jer je to virus koji cirkulise medju ljudima vec stotinama godina! Ovo je prvj sars i beta koronavirus koji je zarazio ogromnu populqciju. Sanse da je iz laboratorija su 99.99%. Neka dokazuju da nije ,a ne obrnuto!!!!
Korovirus
Zar nije bilo ovo neki dan?