Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi u Sarajevu imamo zgrade koje 1992-2022 izgledaju isto i nikad obnovljene nisu.
A dobili smo ko zna koliko donacija poslije rata sa svih strana. Uvijek se pitam gdje li su ti novci. Eto, nek je neko i krao i sebi kuće gradio, ali gdje je ostatak?
tako smo zasluzili kako glasamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nas je vise satrala obnova nego rat
Nas je vise satrala SDA nego rat.
Rusi veci divljaci i od srba
jos jedan od dokaza da se rat vodi na samo 10% teritorija a iz svih drugih dijelova zemlje uhljebi bjeze po zapadu i prose. ne bjeze od rata nego od slavenske "demokratije" kao i mi sa balkana.
bravo, svaka cast. Kod nas je na Alipasinom trebalo vise od 20 godina da na zgradi na Alipasinom zakrpljeni sprat fasadiraju, a ovi to uradili u ratu. TIme pokazuju snagu i inat, respect
Sudeci prema drvecu ispred zgrade...ovu slike prije u poslije granatiranja...(a ne nakon popravke). Slava Ukrajini...ali nema potrebe za preuvelicavanjem.
Spomenik Rusofilu
Unaske sve sdO pozobo donacije i onda ahbabi otvarali hotele, trzne centre itd
Džaba su krečili, kao i mi u Bosni! Pare nisu problem, para nema!
Cudi me da nisu prvo objavili simulaciju kako ce izgledati kad bude obnovljena.
I kada neko ovo pocne odobravati ili lagati da su to Ukrainci sami sebe bomnardovali,svi koji tako kazu ja im zelim da se nadzu nekada u takvoj situaciji i da im granata ili raketa uleti u sobu... Nebi im vise naumpalo.
Uvijek je skakljivo kad su novci u pitanju.Mozda i nismo toliko para dobili koliko se prica,samo kazem,mozda i jesmo.Ako je medjunarodna zajednica slala donacije u parama za obnovu kao oruzje u ratu,sve smo mogli izgraditi.
Smrt ruskim teroristima
Svaka cast!Samo borba protiv tlacitelja!Znamo mi kako je kad ti istocni komsija granatira stambene objekte radi nemoci na frontu!
razlike ukrajine i bosne je sto njima pomaze cijeli svijet cak i i oni koji su nama rusili!
a i mentalitet naroda je drugi i ako su i prije bili veca bjeda nego mi
Nije to nista. Evo u Sarajevu ni 30 godina nakon rata mnoge zgrade nisu obnovljene. Mi smo za Ginisovu kjnigu rekorda.
Rusi su renovirali zgradu mariupoljske opere. Aha, sta sad?
Cista simbolika. Korumpiranije drzave od Ukrajine u Evropi nije bilo.