Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da sve ove svjetske zvijezde da su imali ako se odluče putovati u Izrael sve besplatno ali pod uslovom da dok su tamo svaki dan moraju objaviti na svojim mrežama kako im je super tamo kako je divno i to im je sve plaćao američki porezni obveznik hahaha kakva agenda
jucer vicu mi stojimo uz izrael a danas im smetaju davidove zvjezde koji licimjeri
88 SS ☠️✋
Crtaju Davidove zvijezde i sumnja se na antisemitizam?!? Zar crtanje Davidove zvijezde ne predstavlja upravo suprotno? Kakva bi kazna bila ako jevreji crtaju davidove zvijezde okolo i da li bi je uopce bilo, osim mozda one za unistavanje imovine?
Svi Holivuđani imaju zadatak gotiviti sponzore c10niste.
Sve što mislite pogrešno mislite. Niste vi odrasli vremenu uronjeni u medijske slike.
Borjana Krišto sunča zube u Vijeću ministara hhahahahaa
nisu to zvijezde,bolje pogledaj...to su piramide(trougao)!
Nije to mjesec i zvijezda bolje pogledaj...vec dva kruga i pentagram (sotona)!
Ah da stari dobri Odjel D KGBa jos radi. Ima dobar clanak o tome kako je Odjel Dezinformacija 1950tih crtao kukaste krizeve po zapadu. Zavadi pa vladaj uvijek pali.
Francuska muslimanska drzava
Tako i treba bravo🫡
Ili vi ne znate citat ili ne znate procitat. Znaci rusi napucaju moldavce da crtaju davidove zvijezde po Francuskoj. Rujama je gorilo pod nogama i sad su se malo izvukli. Skoro niko vise i ne spominje Ukrajinu. Ne bi me cudilo da je sve ovo njihovo maslo.
"Rujama je gorilo pod nogama i sad su se malo izvukli." 🙃 de ba ljudi, uozbiljite se.