Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu se uhvatili...daj vodi racuna o svojoj drzavi pusti ti izrajel i palestince
kako ce ih sankcionisati ono u fazonu je..m li vam misa ne smijete to raditi
Haha, a radikali vode tu vještačku tvorevini israHel..
Vrlo kreativna izjava. Kako se to radi? Zvuci ostro ali nebitno.
Klix, daj zaposlite pismenog prevodioca već jednom. Molim vas. Ovo je zaista mučno čitati iz dana u dan...
Sankcionišite Izrael, ne pojedince. Država Izrael to radi već 30 godina, sistematski. Kakva glupost. Sankcionisat setlere iz Rusije. Šta će sad jadni setleri?
Ovo je odličan potez, napokon svijet počinje da glada na Izraelce novim očima. Za očekivati je da će se i drugi političari ohrabriti i povući ovakve poteze. Samo tako se može zaustaviti genocid u Gazi
Sta je sa bakirom...nista ne zbori a i komsic...zasto smo ih birali...
Cuj sankcije u Americi ubihesviz rasustickih pobuda slihedi smrtna kazna a u Evropi dozivotna robija ... Osim sko se radi o chifutima njima idu "sankcije"
Zapravo nije. Zapadna obala je bila dio Jordana kao što je Gaza egipatski teritorij ustupljen kao izbjeglički logor milionima protjeranih od 1948 do danas.
Palestinska drzava je podvala, Sykes Picot plan podjeli i vladaj Uz to su i chifute uvalili