Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU raspala licemjerna kurava
Hahahahahaha. a demokratija?! sloboda govora? Sloboda protesta? Misli? Hahahahhahaa. 100 godina serrru o Rusima, Arapima, Kinezima. Isti su.
@gooUser1682958426 po čemu su isti, zašto nije dozvoljeno okupljanje Srba u Sarajevu, što je to sprječeno dvoličnjaci. nemojte samo vi pametovat drugima.
Nulta tolerancija za antisemitizam. I treba. ne trebaju nam novi konc logori ni getoi za Jevreje. Ali, šta je sa nultom tolerancijom za cionizam, otimanje palestinske zemlje, ubijanju palestinske djece, represijom nad palestinskom nejači, kršenju svih normi civilizacijskih dostignuća? Kakvi su to dvostruki aršini demokratskog Zapada?
Prvo gdje je sloboda govora ?Spaljivanje vjerskih knjiga je sloboda govora. Podrška Palestini nije sloboda govora. Evropa podržava Izrael i povratak cionista "svojim" kućama. Inače cionisti iz Evrope nemaju predke u Izraelu. Evropa je sjeme zla. I SAD u isti koš sa Evropom
Inace priznati Demokrati u Svijetu!
bravo... hoćeš palestinu, idi u palestinu.. hoćeš afganistan, idi u afganistan ili najbolje.. nemoj napuštati ni afganistan ni palestinu ni gazu ni irak niti jednu drugu vukojebinu ako nećeš bolji život. a ako hoćeš, onda budi spreman da se peilagodiš, inače ostani u svojoj prčiji, a ne nosi prčiju iz koje bježiš u zemlje koje nisu prčije.... vozdra...
Ostali bi svi oni u Iraku, Siriji, Libiji, Palestini, Afganistanu... ali ne mogu. Zapad im doneo demokratiju kroz rakete, granate... Pljačkaju im državu izvlačeći sirovine. Zbog toga i bježe. Nije Irak, Sirija, Libija, Afranistan.. napao Evropu već obratno. Neznalice
Što spinuju i podmeću lažne vijesti. Prave od genocidnih ubojica žrtve. Goebels je za njih mala maca. Čuj zabrane podrške zabranjene. Fuj.
A niste zabranili vozila na disel?
Pcici francuski.
Ma treba zapalit Pariz!
Demoktratska, inkluzivna Evropa/zapad, my ass. Dvostruki aršini, licemjerstvo, gaženje demokratije u punom sjaju u Francuskoj.
uvijek su bili suftovi a glume neku gospodu
I ova Francuska bure baruta danas zbog kolonijalističke politike i prošlosti. Zato su pravi Francuzi odavno pobjegli iz gradova na selo.
Allah je najveci,svi ce za svoje grijehe (odgovarati) i ispastati
A demokratije i govana
U momentu kada se dešava najveći antisemitizam u svijetu sistematskim uništavanjem Gaze i njenog stanovništva jer i Arapi su semiti, oni ne haju nego jučer sa Amerikom dadoše podršku takvom činu. „Liberte, egalite, fraternite”. Francuski satirični magazin „Šarli Ebdo“ ser sprdao sa najdražim čovjekom svih muslimana, a da je to radio egipatski ili neki saudijski časopis pa ismijavao Isusa ili Mojsija kakva bi reakcija bili. Licemjerje na kvadrat.
DaBogda im se za trag ne znalo…
I Francuskoj su Francuzi odavno manjina😂