Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo SAD žele rat i filuju medije. Jednog dana će im rat biti u dvorištu i vratiće im se sve što su drugima napravili.
90-te su njihovo maslo.
Rat se mogao zavrsiti Lisabonskim sporazumom, dobro se zna tko je Aliju nagovorio da povuce potpis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerima treba para pa priželjkuju rat,šta kome nije jasno
Ratovi su izvor prihoda za neke interesne grupe. Sve je ivo zbog desetak ljudi.
Republikanci i Trump ne žele nikakve ratove! Ovi ratni bubnjevi su maslo demokrata i Bidena. Oni varaju, prodaju propagandu, kradu izbore, mrze bijelu rasu i vole ratove.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
francuzi ko nesto kenjaju a turska ko dobrica a oovamo prodaje ukrjaini oruzje a bliski sa rusima ... heheh .. .ebe ko koga stigne ...
Na kraju će Rusija ući u neku vrstu saveza sa Kinom i drugim azijskim zemljama i stvorit ce se kompaktno tržište kao eu, ali sa dvije ipo milijarde stanovnika, sa glavnim svjetskim resursima, razvijenom industrijom i Evropa će postati potpuno beznačajan kontinent. Bavicemo se poljoprivredom i turizmom svi.
Amerikanci forsiraju krizu. Rat između Rusije i Ukrajine samo njima odgovara. Nadaju se da ce jednog dana uci u Ukrajinu, a i Rusiju kao spasioci i pokupiti resurse za sitniš. Ovim ratom bi I eu imala veliki problem energetsku krizu i milione izbjeglica.
22.02.2022
Ne vidi ih niko ko misli logično. 130 000 Rusa nije dovoljno protiv 350 00 Ukrajinaca.
Klix je definitivno ruski medij.
Pa hajde da povjerujemo ovim, ali zasto rusi gomilaju trupe prema ukrajini ako nece da umarsiraju??!! Simpaticna im ukrajinska granica, konstantna premjestanje trupa u ovom omjeru kosta svaku zemlju nevjerovatne sume novca. Mozda samo prijete ukrajincima da ne ulaze u natosavez ili sta vec .......
Rat košta više. A to gomilanje može imati razne svrhe, prva koja m padai na pamet je cjena plina.
Francuska i Turska. Boze koji cirkus .
Daj bože da ne bude rata.
ne može svatko to da vidi,samo neki u zapadnoj evropi i amerika vide šta drugi ne vide,đaba škiljite nećete vidjeti.
Da ali neprestano dolazi logistika vozovima na granicu. Nije to više samo vežba. Sleepy Joe pravi pritisak jer samo tako možeš zaustaviti Putina. Kad je Napoleon napravio izolaciju kontinenta 1806 do 1813 Englezi nisu imali više ni za biber. Ali falilo je i kod Napoleona. Sleepy Joe ne priprema svoje stanovništvo da će biti rata nego stavlja saveznike u EU pod pritisak.
Europa i Rusija se moraju ujediniti protiv ovog zakuhavanja Amerike. Rusija nije nekadašnji SSSR nego moderna država.
😁😂😂😂😂
Što je bilo ono vrijeme malo bolje kad je bio ludi Trump barem se nije zveckalo oružjem. Dođe ovaj senilni Bidon zakuha da Europa u očekivanju katastrofe u svom dvorištu.
Pa Ameri Ce i izazvati rat sve pokušavaju da to i urade
Demokrate I liberalci zele rat , ludilo ali istinito. Njihova propaganda mašina se može porediti sa hitlerovom
Pa vi niste nikad nista ni vidjeli kad vam je mrak na ocima al onaj serijatski