Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska je tempirana bomba.
@BTaranto Halo genocidaš.
Jeste ,još od 1789te godine 😂
Jevreji (Rothschild) drze njihovu marionetu Makrona na vlasti i oni su iza migranske invazije
To druze nisu jevreji! To su cionisti koji se kriju iza jevreja!
Na primjeru George Soros je jos jedan cionista. Sa Rothschildima se stvorilo Izrael
¨Penzione fondove u Francuskoj je drzava obrtala po berzama i na kraju popusila na nekretninama u Americi. Makron rizikuje jos jednu Francusku revoluciju juer je narodu dozlogrdilo da placa greske i marifetluke ljudi iz vlade kao i banaka pod kontrolom drzave.
Nisam dušman nikome al da Bog da se ova evropska arogancija o sebi zabavila.
Francusku mogu smirit samo Bevande, uz Pomoć krivousnog. Jadna majko!
Nije im dovoljno sto su krali prije penzije vec hoce i poslije. 😒
Što je demokratija, Paris, Francuska, gore ima više od godinu. Onaj preśednik Makaron ni beii, liže onu babu. Laje na Bosnu. To je EU. E da im je ministar policije onaj Bevanda iz Mostara, jebali bi nanu. Kreten se pita.
Hajmo sad je vrijeme za proteste. Trebaju promjene u ovoj našoj državi, inače je kraj.
tako i mi, izaberemo pa nam onda ne valja
@mlatimodan bilo bi logično da možemo skinuti sa vlasti onog koji ne radi ništa u korist naroda, međutim mi smo u bosni
I onda kratkonogi seljacic Macron kaze svojoj smrdljivoj naciji Francuza da je BiH tempirana bomba. A pogledajte kod njega, nije sposoban ko pausalForto i DinokijoDIF da vode svoju mahalu. Mozda BiH nije na nivou Francuske ali promjene polako idu i sve se vise osjeti poboljsanje. Samo treba strpljanja za velike promjene koje Hrvati i Srbi mrze.
kakva bolan BiH pa i najveca sirotinja u Francuskoj, onaj sto zivi od drzavne sadake, bolje zivi od prosjecnog bosanca i hercegovca.
@SDA_prava_MAFIJA Nisi ti dobro. Nikako.