Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio nastavnika pri tome veličajući svog boga, zašto?
Ovakvi trebaju gorit u paklu. Zbog ovakvih debila je islam okarakteriziran kao terorizam.
Imam prijatelje u tom gradu i informacija je da je napadac Čečen, i nije usao s tim izgovorom u skolu.
Glupan.. Svaki teroristicki cin daje potvrdu i opravdanje za progon. Tako okrećeš javnost protiv ugnjetavanih.
Vjeruje se da je počinitelj napada u srednjoj školi u Arrasu 20-godišnji mladić čečenskog porijekla, javlja francuski medij BFM.
BREAKING: Izraelski diplomat teško ranjen nakon što je izboden na ulici u Pekingu. Hamas pozvao da petak da bude "Day of Global Rage".
Muslimani koji ovo brane nemaju pravo da se bune kad cetalji u manjem entitetu napadaju povratnike. Kad svi shvatimo da je to ista banda zivot ce nam svima biti puno bolji
Teror nema opravdanja, ali je kontekst širi, a neki ta vremena još pamte i prenose djeci. Masakr u kojem su Francuzi od 8. maja do 26. jula 1945. godine pobili 40.000 Alžiraca. Mrtvih je bilo toliko da nisu sve uspjeli pokopati. Na kraju je službeno objavljeno da je 41 selo sravnjeno sa zemljom. Glad, nezaposlenost i bijeda bili su svakodnevnica alžirskog stanovništva koje je živjelo s oko 800.000 francuskih doseljenika, a ti su doseljenici bili vlasnici najboljeg obradivog zemljišta.
I to opravdava ovo danas uzimajući u obzir da se ubica nije ni rodio u vrijeme o kojem pričaš?
Ne opravdava, ali stavi u kontekst. Da li je ikada Alžir to uradio Francuskoj ili Francuzima koji ne dozvoljavaju proteste za Gazu i Palestinu, a opet podržavaju jevrejsku osvetu u Gazi kao odbranu jevrejske države. Pa saberi dva i dva ako su Francuzi bili u Alžiru ono što su danas Jevreji u Palestini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nevjerovatno kako se crnoj hronici pridaje ogromna medijska paznja
Francuska, Engleska, Amerika, Izrael. Nema im ravnih na planeto zemlji po posijanom zlu. Zlocinacko genocidno fasisticke nacije, dzehennemlije
Nisi bio zadovoljan nastavom
Ovi muslimanski teroristi su ubili u teroristickim napadima mnogo vise muslimana nego drigih, a nasi pojedinci ih podrzavaju.
Zbog skole i nastavnika 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ Sada imam 31 g i da sam znao ne bih nikako isao u srednju skolu i na fakultet. U osnovnoj bih samo obnavljao dok mi ne zabrane dalje skolovanje.
Jucer Francuzi izasli da podrze Palestince! Francuska policija ih rastjerivala suzavcima, vodenim topovima i palicama. Danas odmah hoce muslimane da prikazu kao teroriste. Klasicno!
A sto nisu otisli tamo gdje se ratuje da podrze? Lahko je biti TikTok ratnik kao onaj Kadirov, cim se negdje zakuha, on se oglasava preko drustvenih mreza i ko fol salje neku svoju specijalnu jedinicu.
U drugim vijestima voda je mokra, a nebo plavo kad je vedro.
Napadac je Cecen, pobjegao u Francusku kad ih je Putin tamanio, docepao se slobode i sad vraca ovako. Takvih i slicnih pickica je puna EU.