Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel mi se cini ili Azerbejdzan koristi t90 ?
zalosno civili placaju ovi gologuzani samo glume mirovnjake i gledaju kako da profitiraju nista poduzet nece da im bog plati pa i njihove zemlje dozivile strahote bog je jedan on kaznjava ljudsku bahatost
Ovi pakšu države nisu prstom mrdnule kad su trebali sad došli da razvađaju goni ih i tri P.M.
Kako rece rahmetli Alija I. "Kad smo mi njima poceli vracati samare onda rekose sjedite da se dogovorimo"
@AhmetKosacaMladji bezbeli smo im uzvratili 49% lose tt within aljo
@Brufence nisi open skonto
Zaključak je da se u Europi poslije 2.svjetskog rata pucalo i ratovalo samo na područjima bivših zločinačkih komunističkih brloga: ex. YU, i ex. SSSR.
Do sad su oni odlucivali o subini Nagorno Karbaha,ali tako da nisu nista uradili vec samo gore gurali problem jos veci dimenziju,pa ponovno imamo sukobe.. Ovako nek rijese za sva vremena .
Evo da vas pitam, šta će oni konkretno riješiti prekidom vatre? NIŠTA! Samo će za trenutno ugasiti sukob koji će i dalje trajati. Obje strane trebaju da nađu kompromis ili da se potpiše mirovni sporazum. S obzirom da ni jedna ni druga strana ne želi to, ostaje rat, nažalost.
Nakundacise Azeri Armene, 3.000 vojnika armenskih zalijepilo
Ja mislim da se trebaju vise poklat.