Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga Sajam u Francuskoj interesuje 😂⛔️
Bravo 👏
👍 👏👏👏👏👏👏👏
Hamas je izraelski projekat potpomagan kako bi se unistila politicka stranka Fatah u Palestini. Sada koriste isti taj Hamas za raseljavanje palestinaca.
Samo se bolje informisi to je dio propagande protiv Hamasa i palestinskog otpora. Nista Izrael nema sa osnivanjem, niti sa rukovodstvom. Samo su dozvolili da se pare koje nisu Izraelske kako mnogi misle, prebace u Gazu. Cilj je bio ne ojacati Hamas nego ga potkupiti kao sto su Fatah tj njihove lidere. Fatah saradjuje sa Izraelom dok Hamas ratuje protiv njih. Tu je kljuc podjele i u tome su cionisti uspjeli. Nazalost postoje Palestinci koji su protiv stvaranja Palestinske drzave.
Sto ne uvedete sankcije kao Rusiji🤷‍♂️🤷‍♂️
Okrece se svijet protiv njih. Sad ce poceti da glume zrtve
moguce da izreziraju opet jedan napad koji opravdat ubijanje sljedecih 50000 palestinaca