Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slučaju napada na Iran, biti će uništene sve rafinerije u Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu. Ako još pošalju 10.000 dronova i projektila ka Tel Avivu, neizvjestan je ishod. Sipajte kanister goriva dok je još cener!
Kmee
Treba tariguza kupit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uvod za Amergadon. Početak kraja.
Ja sve što napišem kaže ne može biti objavljeno zbog govora mržnje
Uzmi lijekove, pozz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to neko napao Francusku ?
bas Francuzi nemaju drugih problema?
Zapadna Imperija vs. Hezbo
Hajde neka je sa hajrom pocetak kraja. Proglasite igre otvorenim.
Sta ce se oni pripremati na najgore? Dosli na tudju zemlju i pripremaju se na najgore. Sad ce se sve sile tamo sakupiti da se pripreme na najgore.
A šta rade oni u tuđem moru??? Zašto tu nema brodova recimo Indije, Argentine, Brazila, Norveške ???
Bukvalno piše u artiklu. Al' teškoe je čitat, jel?
imal jos iko da brani c if u t e ???
"Pripremaju" se za ono sto je davno napisano u scenariju...
Ugroženi? Kad kažete pripremaju se za najgore.... Lol
Ovi ljudi iz Hesbolaha i Hamasa imaju mu.. do poda. Njima ne treba uopće puno, treba im samo da neko stane i na njihovu stranu od jakih, kao što su stali ovi na stranu Izreala Amerika evo i Francuska. Gjde sada Rusija, Iran, Kina, Turska. Ako sada neće Rusija da pomogne i stane na stranu Hesbolaha i Irana, onda ne znam kad će ?? kad im uđu u kuću ?? Nije ni čudo onda što ima je amerika došla pred vrata kuće, ne čudi uopčee
dobro kazes sad treba napraviti blok protiv
Bo'njo vec u Bingu opuhao sav tarig'z.
svi idu da brane izrael, i onda izrael kaže ma mi sve sami možemo. pa da vam nema amerike i skoro citavog nato saveza samo dva dana, ne bi vise postojali
Zbog cega Turska i Iran ne salju svoje brodove i podmornice???
Kakve veze imaju Francuzi sa Izraelom pola Francuza i ne zna gdje se nalazi Izrael na mapi svijeta. 80% i više Francuza su Katolici nemaju veze sa Izraelskom religijom. Idu Francuzi upomoć Izraelu zato što moraju gazda Francuske je Izrael.
teski dani tek dolaze braco, uzivajte dok se moze