Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva humanitarna pomoc to je samo da se olaksa prenosenje oruzja genocidasima
Da ne povjerujes... Palestincima daju hranu, a čifutima oruzje da ubijaju palestince. Kao sto lovci hrane divljac da bi ih poslije ubijali.
Mi kontamo kod nas korumpirano.
Vojna industrija $$$
Tipicno americki, I F35 projekat je kostao nekoliko hiljada milijardi dolara pa ih vise od 50% ne leti, a da ne govorimo da nemoze funkcionisat kad je ruzno vrijeme.
Pa to je ona Americka kvaliteta!
Bitno je da je Genocidni Joe poslao poruku svijetu da mu je ko bajagi stalo... to je je glavna funkcija projekta.. Et ko oni ko bajagi se brinu i ko bajagi nešto kao poduzimaju a uvjek naglase za sve je kriv Hamas (genocidni Izrael nije)
Sta ti je reci kvalitet HAHAHAHAHAHAHAHAH
i kod njih izgleda ima sa sumnjivim diplomama ....
320 miliona dolara za mol jbote robija to je 3.2 tone zlata.... od zlata da je pravljen jbt
A njima sad krivo ,sto se raspalo ..
Koja glupost
Bolje da su gladne nahranili, covjek bi i povjerovao….
kavka blamaža, lakše je praviti se lud nego uraditi pravu stvar. ovamo ne mogu ni pristanište napraviti kako treba a tamo se potpisuju na rakete.
Kad Amerikanci uzmu ismijavat rusku tehnologiju i strucnost.
Dok smo čekali da balkan postane svijet, desilo se da se svijet balkaniziro, neko uzo lovu.