Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da neki lik počini masakr teoristički napad i da se sakrije u školu dal bi bilo opravdano baciti bombu na tu školu i ubiti djecu i kako je to moguće u Gazi i da je opravdano
znao je hitler sta sa ovakvima...
Užas je šta rade Jevreji, ali svi muslimani šute kada Saudijci bombarduju Jemen 10 godina i ubijaju na hiljade jemenske djece. Što Arapi ne izlaze na ulice po Zapadu zbog jemenske djece? Ili Saudijci imaju pravo da ubijaju kako im je ćejf?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti u ratu za domovinu si ubio 4000 djece kakav je to rat monstrume hoćeš da im zatreš tragove
AlfaOmega3 Vrati se Isusu, šejtan te omađijao
samo idioti mogu podržavati ove židovske neljude : IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko, opravdavaju svoje zločine i paljenje palestinske djece i civila sa fosfornim bombama i drugim sredstvima , vratiti ih na stanje iz 1947.godine TO BI BILA JEDINA PRAVDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znamo gdje je Hitler pogriješio, nećemo ponovit tu grešku, inšallah!!!
Ne postoje izraelski arapi, postoje arapski jevreji, klošaru jedan.
Misli se na Arape/Palestince koji zive u Izraelu (ne Zapadna obala ili Gaza), nekih 24% stanovnistva.
Kad ociste palestinu, ocistit će oni i unutar granica ne sekirajte se.. Kako li će onda pravdati genocide..
Jaooo koja patetika, ovaj je zajebo i Vucica...
Samo ne kupovati njihove proizvode. Oni su lu.di za novcem! Kad nemaju prihode, propadaju. Možemo im sahra.niti cioni.sti.čke kompanije za kratko vrijeme.
Znam da su cionisti majstori zanata ispiranja mozga i kontroliranja medija... ali brat bratu ovi Palestinci su poprilicno naivni da ne kazem glupi.
Ne znaju to mnogi ovdje,, da u Izraelu, zivi preko 2 miliona arapa!
Naucena iliti izdresirana bespomocnost, nek ja metem ulicu i dobijam platu i kod kuce da imam 342 programa na tvju, samo nek ne udaraju.
Herr Netanjahu
samo idioti mogu podržavati ove židovske neljude : IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko, opravdavaju svoje zločine i paljenje palestinske djece i civila sa fosfornim bombama i drugim sredstvima , vratiti ih na stanje iz 1947.godine TO BI BILA JEDINA PRAVDA
SOTONA 🤬👿
JA NEZNAM KAKO ARAPI TRPE TAJ SMRAD OKO SEBE
zapade stidi se !
Koja propaganda, da ne povjeruješ. Ovo ti je kao kad ošamatiš dijete i poslje ga pomiluješ i kazes mu ovo je za tvoje dobro, a ti u biti liječiš svoje frustracije ! Gonite se u lijepu vašu, ostavite Palestinu i svijet na miru, pro@kletnici !
Faca monstruma
Njima je Gaza interesantna kao Mozambik,problem im prave neposluslni? Palestinci na Zapadnoj obali jos nece da ratuju? nije valjda da su dzabe mobilisali 400 000 vojnika