Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode čitava posada u helać,ovo ne možeš vidjeti na medijima koje kontrolišu c i o n i s t i
Kod njih niko nije ni ogreban
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Putin na sastanku BRICS/a u Kazanju/Rusija: "U ovom teskom istorijskom trenutku, najtezem u modernoj istoriji stojimo cvrsto uz narod Palestine i sile otpora..."
Ma da tako sto bombarujemo civile po ukrajini.
Gdje to tacno Rusi bombarduju civile ? Nigdje. Sve sto gadjaju su vojni ciljevi za razliku od Izraela koji je srusio kompletne civilne objekte i sve ljude u njemu - 45.000 civila 19.000 djeca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudno da niko ne objavljuje broj ubijeni Zionistički vojnika u Gazi.
Po cem je unisten moze bit i explozija aktivnog oklopa
MašaAllah . MašAllah. MašAllah.
Ne znam zasto primamo ove koji vec 75 godins cine genocid nad potlacenim palestincima u Potocarima, nisu ni priznali genocid u Srebrenici niti glasali za rezolucija.
ovo je jedan od stotine na youtube Aldzazira arabia
sto se lože hude bosnje. Niti na jednom snimku se ne vidi sta je ostalo od tenka pitam se što nije objavljeno. Na drugom jasno se vidi da je ekplozija dosta udaljena odnosno ispred tenka. Može biti da je odletio u zrak može biti da nije ni ogreban.
Cijela posada otišla u nepovrat
Cijela posada otišla u nepovrat
Ovaj tenk je lijep al izgleda mi spor
Meni je samo žao nas Bošnjaka, cas uz Ameriku, cas uz Rusiju, pa malo uz Evropu, malo uz Palestinu... Kako Klix piše tako mi mislimo... Tiga8
Na sjevernom bojištu ,granici sa jugom Libana u posljednjih 21 dan uništeno je 28 Merkava tenkova.Ali sa precizno navođenim projektilima .
Koga lazete? Sebe ili nas?
Sada izvjestajaju o tzv. 'teskoj sigurnosnoj situaciji'
Kriju i broj zrtava to se zna.. pa ne gađaju ih praćkom kruhe
I svi vojnici u tenkovima su samo ozlijedzeni i prevezeni uspjesno,helikopterom na lijecenje,kod nekog ne nokat malo zaguljen a kod nekih pak iscasena trepavica,gips 15 tak dana i opet na teren,jaka je to vojska
Posada je dobro kako javlja CNN.Malo su ugruvani i par ogrebotina ali nema poginulih :D
Izraelska tehnologija je toliko moćna da nekoliko milisekundi nakon detonacije posada biva teleportirana na sigurnu destinaciju.U džehennem.