Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elhamdullah izgubicete sve ABD
Gh€nocidne životinje i bagra će svakako biti upamćeni kao ter0r!stička vojska koja je ubila 32000 civila, preko 13000 dijece i 8000 trudnica. Ruši, pali, ubija, izgladnjava, otima i ponižava već 75 godina uz pomoć amera i dr0lj€ €u. Onda debili kažu kako je ''H!zrael napadnut''!??? Ko tako kaže, sam o sebi sve kaže.
cionisticka ghenocidna bagra vrsi sustavni genocid, zlocine protiv covjecnosti, holokaust i aperthajd nad Palestincima 77 godina i sad su pobili preko 30000 Palestinskih civila i 13000 Palestinske djece i cijelu Gazu su sravnili sa zemljom da je ucine nemogucom za zivot al doce i cionistickim nacistima kraj jer nicija nije do zore gorila inshAllah 🇧🇦❤️🇵🇸
Izgovor da bi se ubijalo i rusilo dalje. Bog ce da vam sudi i u paklu gorjeli.
Ovaj prosipa suplju da se svijet lozi... a u medjuvremenu genocid 24/7.
Gostuje na raduju,ne smije na televiziji od ludog Smotricha🤣
Izraelci ce uvuci cijeli svijet u treci svjetski rat
Nema smjera cilj je samo ubiti sto vise nevinih ljudi i djece. To je vas nacin ratovanja
Drugim riječima kaže da je IAf horda barbara koji bez cilja prilike ide i ruši sve pred sobom.
Nije to nikakva 'vojna operacija'. To je bagra kukavica sto tuku po nenaoruzanom narodu. Izraelci to mogu obuci u kakve god 'kulturne' rijeci zapada, al je jedno jasno da samo korumpirani umovi mogu tvrditi da je ovo vojna operacija koja ima merita i koja je casna kad se nasumice bombama od 1000kg bombaju gusto naseljena podrucija. To je masakr i definitivno GENOCID-istrebljenje jednog naroda. Hitler sto je cinio gasom, to jevreji bombama od 1000kg.
Pa znate da ne mozete dobiti .Vi ste sila SAD je sila i svi koji vas podrzavaju tolike milijarde i dronivi i kojesta i opet toliko malu povrsinu vi opet ne pomicete nista znacajno osim sto uspijete tako sa sigurnih udaljenosti ubijati neduzne i nemocne i opet zalud za vas.Nikad ovo osvojeno biti nece jer nije u Bozijem planu.Koju god Knjigu citao nasu vasu njihovu iskrena srca il stari spis naci ces da to nikad pasti nece . Poz
Logično da je izgubljen za vas cionistička vnago, samo je pitanje vremena kad ćete svi nestati
Pa nije vam ni bio cilj Hamas, on je vaš odred za specijalne namjene...cilj je bio genocid i protjerivanje Palestinaca i tu ste bili poprilično uspješni.Stvarno došta više propagandnih priča za malu djecu..još hoćete da vas neko sažaljeva zbog neuspjeha ili možda obešteti?.Providna i zlobna priča.
I indijanci su za amere bili teroristi, divljaci koje je trebalo istrijebiti. Ista je to politika. Jedina pravedna opcije je da sve cioniste isele na neko usamljeno ostrvo u sred pacifika i mirna Palestina. Jedini teroristi u tom dijelu svijeta su cionisti. To kontinuirano dokazuju duze od 80 godina.
Izrahelski cilj se zna, što više pobiti Palestinskog naroda, i srušiti što više naselja,škola,bolnica itd. U tome su sigurni pobjednici.
Zapisano je , sveti grad Jerusalim će biti srušen da kamen na kamenu neće ostati a židovi pobjeći iz Svete zemlje. Strašnu grešku su napravili jer su udarili na samo nebo.
Izrael se pokazao jako slabom vojskom, genocid i totalno nasilje nad civilima, od silovanja do ritualnih ubijanja. To ni Karadziceva vojska nije radila.