Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vala trebalo bi izbaciti i Ameriku, prviše toga je radila u kršenju ljudskih prava da stvarno nema smisla. Uostalom, i UN je izgubio svaki smisao i očito se treba radikalno mijenjati
Mislite da nije Rusija počela rat 92 u BIH
Nisu ih nikad trebali ni primiti.. zbog njihovi podvala u sportu ne bore se pod svojom zastavom.. iz svega ih izbacit zajedno sa srbijom i madjarskom.. SMRT FASIZMU SLOBODA CIVILIZACIJI..
Ali će ih to pogoditi, uff…
ne bi prijetili da nece
Svugdje u svijetu imas ljudskih prava samo onoliko koliko imas novca.Ako si bogat imas ih isuvise a ako si siromah u svakom pogledu si donji.O ovome je uopste besmisleno pricati.
Baš me zanima kako će glasati Saudijska Arabija.
Samo izbaciti ruske zlocince iz svega moguceg. Allah blagoslovi Ameriku
Samo ih izbacite.Ionako su samo blokirali rovarili i spekulisali i veta zloupotrebljavali.Samo noga i vozdra agresorima za sva vremena.
Izbaciti i Rusiju i Srbiju iz svih civilizacijskih organizacija.Najveća kazna i jednim i drugim je to što će u budućnosti svi bježati i okretati glavu i od jednih i od drugih.Napokon zauzeše mjesto koje i zaslužuju.
Izbacuj teroriste Ruske
Sada mi je jos sumljivije da ono sto se desilo u Buci je iscenirano od Amerike da se Rusija izbaci iz UN za ljudska prava. Kao sto je Irak i Syrija imali hemijsko oruzje, sjecam se onoga sto je drzao flasu navodno hemiski otrov koji je pronadjen u Iraku itd. Uskoro ce Amerika moci na napada koga hoce uz odobrenje UN za ljudska prava. Amerika je najaca u medijskom ratu, svaka im cast.
Sumljiv je tvoj pravopis a tek da ne pričamo tumačenje svjetskih dešavanja
I meni je sumljivo to, svjeha mi. Namah sam pomislijo da u njiha nisu dobre namijere. Ne mere to tako.
Pussy Riot
2014. Rusija anektirala Krim, 2018. organizovala SP u fudbalu, svijet se otrijeznio i uči iz prošlosti, nema popuštanja!
Gotovo je ! Ima te zime 2023. Da pocrkamo kao 1942. Pred Moskvom !
Još jendnom apelijem ! Seci šumu , kopaj ugalj , razbiIjaj atme . Ima svi da se smrznemo !!!
Sada te briga ? Prolece leto .. ha vidimo se na komentarima uskoro :)))
Samo laprdate po skupštinama, iza kamera, iza tuđih i preko tuđih leđa, lajete,lajete...to je znak da se neka država davi, ali treba malo političke i socilalne obrazovanosti da to insan vidi...