Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece prezivjeti ako ti budes mislio da treba da krojis plan kako treba da svijet izgleda.
Prije svakog komentara razmisli malo, glavni junače romana Dostojevskog. Nemoj birati jednostavne priče jednog navodnog krivca za svako sranje u svijetu. Kissinger je na slično upozorio neki dan. Slušaj ljude sa iskustvom i razvijenim intelektom, nemoj se dati prvom nagonu, daj mozgu šansu.
Kad si kont'o umrijet?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Milijarder i filantrop"....PA DOKLE VIŠE VAŠE PROPAGANDE I NAMETANJA TERMINOLOGIJE?....OVO JE OBIČNI METUZALEM STARA KORNJAČA KOJA I SVOJIM ZADNJIM DAHOM HOĆE DA UPRAVLJA PLANETOM
Ne seri!!!
Prije će biti da je sve ovo servirano iz vaše kuhinje.....
Jednom i po nogom u grobu i ono bi da vedri i oblaci jos.
Pobjego grobaru s lopate.
Kreten
smeće mađarsko, u liku kvazi filantropa, nacistima izdavao zemljake jevreje za vrijeme IIWW
Situacija svakako neće nikada biti kao što je bila. Ono što je dramatično jeste činjenica da se situacija samo pogoršava, nikako poboljšava, i tu treba naći uzrok problemu?!?
ja mislim da je amerika i britanija najveće opasnost za društvo. i ovaj klovn koji odavno treba biti. pod zemljom.
Ovaj se misli ispaliti na Mars.
Ti si bas nasekiran
Stani ba Džordž taman sam kredit vratio
Pa lako je manipulisati sa debilima SOROS ce npr da bi se taj plan realizovao i on na kraju bio u pravu sa svojom tvrdnjom uraditi Sljedece! MISLITI CE DA ON SOROS treba da kroji PLAN kako svijet treba da izgleda i ove budale koje neznaju mozgom popalit ce se i on ce tako doci do svoga cilja ! A to je da vlada egoizmima niskog intelekta HO RUK narodi i HO RUK vlade !
SILU JE NAJLAKSE manipulisati to imamo u raznim primjerima od NPR zivotinja upregnes konja a KONJ ima snagu pa ores! Ubacis u kavez 2 budale pa se pobiju a ti brojis pare!
Tako se čekao Kijametski dan i u vrijeme Kubanske krize i ne bi ništa. Nije koferče kod Putina nego je to komplikovana procedura da se ispali prva.
Biće teško... Istinu kaže. Gledam šta su minusa dali ljudima koji se slažu sa njegovim mišljenjem. Upravo zbog takvih nam je tako kako je, i biće kako Soroš kaže. Teško ćemo se vratiti na isto. Samo gore može biti!
Chetnike treba sasjeći u korijenu. Inače kad se razgrana to sisa krv doživotno.
Valjda ćeš i ti uskoro i Rotšildi i Rokfeleri i slični