Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saveznica. Rod, broj i padež. Prosta gramatika, Klikše.
Poslje Engleske, Turska je možda i najvažniji saveznik (a ne više poslušnik) Americi. Moraš imati prijatelja koji će ti reći kako šta stoji. Ameri bi se odrekli 90% NATO saveza samo da zadrže Tursku. Drže kompletno Južno Krilo Nato-a, nevjerovatno važan geografski položaj, druga najveća armija NATO saveza, 10 najjača armija svijeta, ogromna proizvodna ekonomija. Znaju oni dobro šta znači imati Tursku na svojoj strani.
Nabhijem i Ameriku i tursku na bosanski khuwac
Sto nas to treba interesovat ?
Naravno da je saveznik jer ima strašno važan geostrateški položaj što im daje mogućnost da se igraju sa Amerima, Rusima i Evropljanima koliko hoće. Sila je to.
Ko je sila? Turska il USA? Pa grci bi opet oderali turke kao arkan muje u bijeljini.
Čuj Grci. 😂😂😂😂😂 Kakav idiotski komentar. 😂😂😂😂😂 Dijete moje nemoj ti komentarisati. Nije ovo za tebe. Može te glava zabolit. 😂😂😂😂😂
Na prvu procita SDA reko sta je sad ovo.