Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi zasjedaju u UN,promovisu ko fol neku dobrotu,a svaki dan svojim ocima svjedoce,da to sto pricaju i stvarnost nisu isti,sto je najgore sto to i znaju.
ovi isti humanisti zele nasu djecu zdravu pa nam vakcinu guraju obavezno.
Da su psi upitanju,skočio bi čitav svijet.
Genocid
Fale im jos samo peći pa da veliki ucitelj Aduka bude ponosan na svoje ucenike.
88 kerova da je plako bi svijet citav i sve bi se diglo
g o v n a c i o n i s t i č k a
sta te boli?, od rodenja?
Da su psi upitanju,skočio bi čitav svijet.
ČITAM I NE VJERUJEM DA SE NIŠTA NE MIJENJA I NAJGORE DA SVE IDE SAMO NA GORE I LOŠIJE !
Hijene su mehlem na ranu....
I kako ne poželjeti da cijeli svijet bukne tobejarabi.
UN više uopše nije svrsishoda...jednostavno se sprdaju sa njim...treba to ukinuti i vratiti se u srednji vijek..
Wow,ovi se bas sprdaju sa svijetom.Nekidan bacaju leseve sa zgrade,onda natrpaju kontejner leseva ko smece,ali svijet se trzne najvise kad je neki cuko lose tretiran.
Fale im jos samo peći pa da veliki ucitelj Aduka bude ponosan na svoje ucenike.
udaraju stasheU dissove, krivo im sto oni nemaju nad kim provoditi ter ror
U-jutro U-stao.
Ovo me podsjeti na film "Teret", o kamionima koji su prebacivali "teret" u hladnjačama sa Kosova do grobnica pored Beograda, 1999. godine.
Ljudi su dotakli dno.
Izrael i dostojanstvo hehe
Pod hitno ukinuti sankcije Rusiji ili uvesti iste Izraelu, uzevsi u obzir da su napali jednu stranu drzavu tj. Liban na njihovom teritoriju.
Kakve veze ukidanje sankcija rusiji ima sa uvodjenjem izraelu. Vi prekodrinski i entiteski miljenici ste bas smijesni. Morate svaku temu svodit na rusiju. Samo rusija, rusija ovo rusija ono. Da je clanak napisan o ljubicastom cvijetu vi bi i to smislili da bude o rusiji.
Kažu, Izrael jedina demokracija na Bliskom istoku pa zar se u demokratskoj. državi praktikuje genocid ? Ovo je strašno što rade i neće proći bez odgovora jer krše sve ljudske i božije zakone.
Navni demokratija je najveće zlo, kod nas 100 hiljada stradalo u prve 4 godine demokratije
Golde Mayer :Kada smo 1967 z a p a l i l i Al-Aksu ,tu noć nisam oka sklopila ,bojala sam se da ce Arapi početi ulaziti u Izrael u skupinama, sa svih strana.Kada je granulo sunce ,sljedećeg dana, znala sam da možemo raditi sta želimo, jer se nalazimo pred nacijom(umetom) koja spava