Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grci su odusevljeni ovim planom njihove vlade, smijem se kladit ..
Hvala nasoj Braci Turcima za Bayraktare
Grčka i Turska imaju najskuplju i najveću vojsku u evropi. Vrijeme je da prekinu trku u naoružavanju i taj novac usmjere u ekonomiju.
Poljska najvise trosi za svoju oruzane snage ($40 milijardi) iz razloga sto svu opremu kupuje od stranih dobavljaca. Isto je i sa Grckom ($8 milijardi). Turska trosi oko $16 milijardi s tim da skoro 85% vojne opreme sama za sebe pravi. Da svu opremu kupuju sa strane ta potrosnja bi bila oko $60 milijardi, sto znaci velika je usteda kad pravis sam svoje. Sto se tice velicine vojske tu je Turska najveca u Evropskom dijelu NATOa. U Evropi je veca je samo Rusija i Ukrajina.