Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoces slobodu? Ustani sa nargile.
I Pcr test sadrži grafen oksid, kao i vakcine!!!Ovo su otkrili španski naučnici, a vi slušajte i slijedite glumce narkomane poput Šon Pena !!! Grafen oksid!!! https://www.bitchute.com/video/p9NjXOJTBwfY/
Ne treba im dati da izadju iz kuće medju ljude... ko god se ne vakciniše treba da ostane medju svoja četri zida!
Samo Bosanac protiv mjera i sankcija za ne vakcinisane. Sta ces kad je najpametniji na svijetu a kad pogledas za koga i zasto glasaju sve ti bude jasno.
Je3o ja svijet koji ništa nije naučio na Izraelu.
Bravoooo Grcka. Jedva cekam da se isto uvede i u BiH, ja vakcinisan odoh lijepo u kafice a antivakseri ce biti izmedju 4 zida. 😂
Debilčine.
Vakcinisao sam se jos prije dva mjeseca i opet cu trecom dozom ako zatreba. Antivakseri neka kmece jer uskoro nece moci ni u kafic bez potvrde o vakcinaciji 😂. Kukaju na vakcine, a cim se zakaslju placu i idu doktoru i mole se Bogu da nije korona 😂. Ajmo jace mjere za nevakcinisane, teoreticare zavjera treba zatvorit u kucu da ne sire teorije protiv nauke i medicine.
Pa i nije korona, to malo temperature jer zubići izbijaju.