Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi ljudi I pristali da su predlagaci dodali jednu nulu. Sve ispod toga nije vrijedno.
Taj zakon prepisan je od Dodika i praktično proglašava "stranim agentom", bez ikakvih dokaza, svakoga ko piše protiv režima. Uvalili su vam priču o LGBT kako bi uveli diktaturu i strahovladu. I Amerika treba to da finansira? Smiješni ste
zaostalost
Vodeća partija, Gruzijski san, najavila je da će usvojiti i zakon protiv "LGBT propagande", također napravljen po uzoru na vlasti u Rusiji. Isti zakon i mi trebamo uvesti + da se odnosi na " nevladina udruzenja "
To vam je ta demokratija.
Zašto američki cinisti misle da sve mogu kupiti dolarima?
Nikoga ne sile. Eto nek im sad Rusija pokloni lovu. Pa jel.
Pametni ljudi...vide od kud vjetar puse
Samo ledja okrenuti zapadu. Ima i drugih partnera, vojnih sila, ekonomija i trzista
Sto srbi ne okrenu ledja zapadu? 66% citavog izvoza iz Srbije ide prema EU i zapadu a samo 3% prema Rusiji i Kini
Ko je to nama pomogao ekonomski a da nije sa zapada? I da li bi iko prstom mrdnuo da te neko napadne osim zapada?