Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ne ulete i ne pohapse kompletan Hamass ? Zbog toga sto.....?
Ne vezano za temu svi ovi sto imaju video poziv na N1 i ostalim televizijama porucujem da nadju neki drugi prostor u kuci ili stanu bez knjiga gdje ce snimati live video a ne da su na svakom video pozivu knjige iza.Narod nece nista misliti da ste pametniji ako u live pozivu drzite knjige iza sve vam hebem retardirano.
🇮🇱💚🇧🇦
Najbolji su mi ovi sto imaju plaću po 20milja eura, nemaju nikakve ovlasti i izražavaju zabrinutost
par recenica i skupi neciu godisniu platu, realnost
Takav stav treba da ima i Bih, pozivanje na prekid vatre i dogovor sve ostalo ide na štetu Bih, mahanje zastavama ne pomaže nikome
Dodo brani Izrael,i vjesa zastave mutavko😂😂
Jel zabrinut???