Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik je totalno nedorastao da vodi UN i sam njegov dolazak u Moskvu bez konsultacija sa Ukrajinom i eventualnim zahtjevima i sl. pokazuje da je plitak ... prije ce ovo biti fol posjeta a vise prenos inf. i dalji naputci ... rus s emoze zaustaviti samo na bojnom polju i silom ... sa pregovorima nikako ...
Nisu to nikakva "različita tumačenja", svako zna šta se dešava u Ukrajini. Znaju to i ljudi u Rusiji, s tim da njima prijeti 15 godina zatvora ako to kažu.
SSSR-NATO"svako na svoju stranu