Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad se u Bosni vrsila agresija nad muslimanskim narodom samo ste gledali sa strane,jos ste nas i prodavali agresorima,rahmetli Avdu Palica vam nikad necemo zaboraviti
Svaki Bosanac i Hercegovac nek pregleda seriju Bosna sudbina prekrojene zemlje.. Pa mi se javi sa saznanjem
Pišanje u vjetar
Najbeskorisniji čovjek najbeskorisnije organizacije - glavni tajnik un-a
A Jemen?Onoliko mrtvih,djece,patnje..Nema ni na vijestima ,ni u UN..Strašno..
Vi ste dokazali da ne treba da postojite nakon Srebrenice koja je bila pod vasim garancijama kao zaštićena zona, a u kojoj su Srbi počinili genocid nad Bošnjacima... E to će se cijelom svijetu vratiti kako i zaslužuje...
Pa šta da radimo, moj ti Antonio?
Pa otprilike on je to konto ovako, pod krinkom globalnog zagrijavanja nametnuti poreze na svaki oblik energije, pa cak i karbon porez na CO2 koji izdisemo jer zaboga direknto doprinosimo unistenju planete, i da ce Rusija tek tako potpisat kapitulaciju poput Sovjetkog Saveza a oni pravit dar mar sa kojom hoce drzavom.
prizmajte krim donjeck i luganjsk i to je to
Pa kako cemo dalje, crni Guto
UnUn nikad nije ni djelovao, vazda su bili posmatrači, čak i saučesnici na strani destrukcije. Ovaj starac plače zbog starosti.
opet ovaj butros butros gali
Ko te ista pita,možeš samo da gledaš i navijaš ko naše dobre Bosnje .
Mi možemo, ti ako ne možeš zatraži pomoć psihologa, možda ti pomogne.
Ma vi ste niko i ništa. Jednog odudite drugoga ne i tako dalje da
UN, WHO, politički lideri, NASA CIA, MI 6, svi su upetljani u ovaj svjetski haos! Ko će ga raspetljati?
Nabrojao si 5 organizacija koje nemaju ama baš ništa zajedničko, eto jedino CIA i MI 6.