Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je Klix dozvolio da se ovo objavi
Ne kontam, zašto Klix ne bi objavio šta govori prvi čovjek UN-a? Pa prije neki dan su za UN rezoluciju kojom se poziva Izrael na povlačenje sa okupiranih područja glasale 124 države, među njima i mnoge evropske: Belgija, Francuska, Španija, Norveška, Irska, Island, Grčka, Slovenija...
U pitanju su "ciljani" napadi izraela, koji ciljaju na sve koji hodaju na dvije noge i nemaju perje. Valjda mora tako, u pitanju je "jedina demokratija na Bliskom istoku"?
Ako bilo ko na svijetu nije shvatio o kakvom se režimu radi sada je sve kristalo jasno.
Ja nmg da vjerujem da se Hezbulah i Hamas kriju iza nevinih žena i djeca
2851, sta ces....zato beri pamet, pa mozda i shvatis, ako ikada shvatis!!!!
Ide prvo zacudjeni, onda osudjuju i onda Kolektivno kaznjavanje. To su gradacije reakcija onih koji ovo mogu da zaustave. A jos jucer procitah ovdje na Klixu u naslovu rijec Genocid!!
Sakrivati se medju civile I izvoditi vojne aktivnosti iz civilnih objekata je ratni zlocin, puza I zdrao
645 - ti bio tamo pa znas....samo da cijelom svijetu ne bude isto, Zio je opasan pokret!!!!
nije problem Izrael nego njegovi mentori koji ga naoružavaju SAD i pojedine zemlje evrope.
Ko je zapoceo ovaj rat????
Da se ostvari ono što su se dogovorili
Ko fol nesto rade a inače rat se samo širi
E sram te bilo Guti po ER ESu..........naša fina jevrejka Benjamina Gradonačelnica Sarajeva se trudni da ostane gradonačelnica ili pak načelnica, a vi tako protiv jevreja.. sram vas ne bilo........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Čuj glasan aplauz ???!! Ma nije valjda ??? :-)))
GLAS RAZUMA
Klix inače voli Davida, pa mi čudno da uopšte ovo objave.
Danon jedi g o v n a
I ovaj gospodin za ništa prima platu.
I mene čudi da je ovo objavljeno jer je portal očigledno vinklovan. Kako to da hrišćani sliježu ramena na ovaj očigledan napad na civile?