Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bog sačuva kolika je to količina mržnje s jedne i sa druge strane
Ma jašta bola........glasajte Bošnjaci za srbe, jevreje i hrvate........
Da nije bili para glajdera danas bi u tom kraju bio mir
Mene bi bilo stid ovo objaviti da navijam za Hamas. Prije tačno godinu dana ispalili 5.000, od toga većina na Tel Aviv. Sad im resurs četiri dnevno i to na najbliži zaseok.
A sramota je svakako portzavati ter o riste bez obzira koliko raketa ispale.
Na pitanje ima li Netanyahu osobnu odgovornost za napade "On je taj koji je nadgledao ili osmislio strategiju jačanja Hamasa, pokušavajući podijeliti palestinski teritorij između Palestinske vlasti u Judeji i Samariji te Hamasa u Gazi. On je taj koji je dopustio da milijuni dolara uđu u Hamas iz Katara u gotovini u koferima, što je u osnovi izgradilo Hamas i njegovu moćnu vojnu infrastrukturu.
Namješteno za opravdanje daljeg zuluma.
Bivši izraelski veleposlanik u SAD-u, Danny Ayalon, optužio je, gostujući na SkyNewsu, Benjamina Netanyahua da je "glavni odgovorni" za napade 7. listopada, tvrdeći da je jačao Hamas preusmjeravajući im novac preko Katara.
Upon a visit to Israel from Turkish Prime Minister Mesut Yilmaz and Turkish lawmaker Feyzi baaran [tr] in 1998, it was revealed that Netanyahu suggested Turkey support Hamas. Netanyahu said, "Hamas also has bank accounts for aid in banks, we help them too, you [Turkey] can help too.
Israel contributed to the construction of parts of Islamist politician Ahmed Yassin's network of mosques, clubs, and schools in Gaza, as well as the expansion of these institutions.[
Pobjeda ili smrt.
Zna se sta ce biti
E stvarno nije uredu... Sad na te cetiri granate ugrozeni izrael i SAD sa vojskom i oruzjem tu od nekoliko desetina milijardi moraju uzvratiti barem odbrambeno sa recimo jedno 2 miliona raketa
Jbt prođe godinaaa !?
Cak 4 rakete,ovo je poceo kontranapad!
Ovi da imaju 40.000, sve bi ispalili. Davno su izgubili i nikako da se pomire s tim. Izrael nikada neće otići odatle i to je činjenica. A s ovim ratom Palestinci će najmanje dobiti a najgore završiti. Žalosno, da, ali je to fakt.