Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patike izderane majice, nije ovo vidjelo vojske, nego ovo ljudi brane svoje živote i kuće od nacista
svaki od njih je doktor nauka o odbrani
Bolje da su branili olovkom i pamecu, rat nije nikome nista dobro donio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok ovi trčkaraju u majici kratih rukava, izraelski vojnici su natovareni sa 30kg opreme. Svaka čast braniocima od nacista
POtvrdili izraelci dvoje mrtvih? ja ih na snimku dosta vise vidjeh,
Ovim ljudima treba samo malo jače naoružanje, mislim da ovi RPG-ovi teško mogu uništiti tenk. Vidi se da cionisti ne smiju pješice približiti, da su im sposobne zolje makar, otjerali bi oni ovu bandu za par dana.
Samo derite
Propagandni video, objavljeno zbog moralisanja boraca i donatora, nijedan tenk nije u pokretu, pucaju u stare unistene tenkove, nikog od izraelskih vojnika u blizini tenkova, ko je bio u borbama zna da se tenk ne ostavlja bez pratnje, tenk prati vojska u gusto naseljenom mjestu, ja sam se nagledao I dozivio dosta Propagande 92- 95, moralisti u vojsci hm znam kako su sra.li pricama i bajkama dok su mladici ginuli, ranjavani, ostajali invalidi, sta smo dobili od svega? Kasiku 🥄
Čeddo, jesi dobar?
Jasta, 'propaganda' u BiH je u nekom momentu postala toliko jaka, da su morali nametnuti 'mirovni sporazum', kako se pobjeda Bosne i njenog naroda ne bi morala oficijalno proglasiti.
Nevini civili ginu već 75 godina. Većina vas krivi Hamas zbog napada Izraela, a šta se onda dešava sa Zapadnom Obalom, tamo nema Hamasa, a cionisti se iživljavaju nad Palestinskim narodom!
Da im je samo malo ozbiljnijeg naoruzanja poderali bi ih sve
💪🇵🇸❤️
stoka židovska nacistička a to su i oni koji podržavaju naci židove i još im šalju bombe da ubijaju djecu i žene u Gazi, TO JE JEDINA ISTINA, sjeme vam se zločinačko zatrlo daBogda a to će vam se i desiti, AMIN
Nada ostaje da imaju i neke javeline koje ne snimaju.
Kako poznat ko se brani? On je uvjek u patikama
Lideri hamasa posjeduju 11 biliona dolara u Kataru a ovi ovdje sa oružjem iz prošlog vijeka nekakvi rpg-ji i kalaši, ko je ovdje lud? Ako se Palestinci ne uspiju odbraniti nikad se više na žalost neće vratiti u Gazu.
Lažu da su dvojica njihova pala, ima tu jedna-dvije nule 00...Biće to žestoko u ovim Uličnim borbama!!! SAMLJET ĆE IH PALE. POKRET OTPORA!!!
zivi bili pa vidjeli, ako Bog da, povuce se Izrael, nemaju oni lavove u vojsci, nemaju motiv, jaki su samo kada naoruzani samaraju civile... citam komentare ne moze ovo oruzje nista tenku... sjedi pajdo u tenk kad ovo klepi slezena puca..
Lažu da su dvojica njihova pala, ima tu jedna-dvije nule 00...Biće to žestoko u ovim Uličnim borbama!!! SAMLJET ĆE IH PALE. POKRET OTPORA!!!
kako bolan ne moze...rpg 7 moze probiti 1m celika...to su one male rupice na tenku ..a unutra sve spaljeno...tenk sa strane mozes obicnom zoljom razvaliti
Teško je povjerovati da dron Hamasa može letiti, moguće da je sve iscenirano kako bi se nastavilo ugnjetavanje naroda. Neka Bog dragi pomogne jadnim civilima, a posebno djeci, od ostalih teško će pomoć dobiti :(
Hrabro, svaka cast, al pitanje je sa ovim nekim tromblonima sa kalaša sto ispaljuju koliko štete mogu nanijeti i do kada durati tako, a s druge strane, tu hrabrost i goloruk na tu tehniku da ides, to ne ocekujem da četalji mogu razumjeti jer su oni bili u suprotnoj ulozi " do zuba naoruzan na goloruk narod".