Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega da zanimaju taoci ne bi ovako postupio,on je spreman zrtvovat i milion Jevreja samo da vas istrijebi
#Peace2022 pa zrtvovat ce i na kraju ce ostvarit ono sta je zamislio..tuzno i jadno sto nikog ne tangira ovaj masakr,nasuprot mu pustaju sve.. a s druge strane,malo su se i ovi iz hamasa ukakili,pa sad daju kao neke zahtjeve da s epostigne "mir" a tresu im se gace i naolpravili bi veci belaj da im puste sve..
Oni će uništiti i vas i taoce zajedno. Briga njih za taoce.
njima ne odgovara da puste taoce jer bi izgubili jedan od glavnih "opravdanja" napada te izgubili podrsku par zemalja sigurno. Ali opet nadam se da ce sve ovo prestati ubrzo bez vise civilnih zrtava iako to nazalost izgleda kao nerealistican scenario trenutno
Upravo sam saznao da je HAMAS u stvari osnovan davno '60 godina prošlog stoljeća pod imenom @mujama al islamya.U stvari osnovali su ga Zidovi iz Izraela.Znaci rade za Izraelce svojim glupim potezima i doveli su do istrebljenja naroda.Znajuci da nemas sada šansu napravio si pokolj i žrtvovao radi 200 talaca UNIŠTENJE SVOG NARODA. Haram Vam bilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zašto maske preko lica? Da nisu mnogi ubačeni preko Mosada pa da ih ne prepoznaju kao jevreje ubačene da izazovu šta su izazvali?
Tacno me sramota sto moje bosnje podrzavaju ove pustinjske pacove.
Mozda su taoci mrtvi.
Tuci Pofalice i Velesice tamo malo ima srpskog zivlja.
Kakvi ba uslovi, ovi fasiraju zemlju nit postavljaju uslove nit ih uslovi zanimaju.. A ummet spava, se*u po medijima, iran ce raketirat... samo prica u prazno
Jednostavno, Vi kao muslimani niste trebali ubijati civile. Navukli ste time citav zapad na sebe.
Ovo je vojska koju Bosnjo podrzava hahahaha a blama
Ja samo ne mogu shvatiti jednu stvar Palestina je po meni sama ostala toliko je muslimanskih zemalja i toliko je ljudi(muslimana)pa da nitko ne pomaze Svi samo bla bla a Izrael će ih sravniti sa zemljom Šta mogu protesti napraviti apsolutno ništa po meni Eto tako su i vas muslimane ostavili u Bosni,ali vi ste uvijek za Tursku i Erdogana a svima vam ok prvi zabija nož u leđa
E ovi su ispušili ali da valja
Svaki rat je prljav, ali mi nije jasno sta rade na ulici vojno sposobni muskarci, cekaju granate iz Izraela, pa i kod nas ovdje nije bilo oruzja pa smo malo po malo stekli nešto, ovi njih 75godina tuku a ovi opet nesto cekaju.. stjerali ih u cosak drzave koja je bila cijela njihova... i oni opet cekaju.. mozda grijesim, ali mi nije jasno
Ne mare oni za tim zarobljenicima, hoce kjafiri da se prosire i istjeraju palestince do kraja sa tih prostora!!
Palestinci bi vas trebali ubijati da su pametni.
ne smiju, strah ih..ovo su najveće gnjide na svijetu, nešto kao isil. baš njih briga za jadan palestinski narod. kad je trebalo sklapati primirje i podijelit državu još 50-tih godina kako bi svako na svoju stranu otišao-nisu htjeli, nego su isprovocirali napad i od tad je sve krenulo...gnjide kukavičke, kriju se iza jadnog naroda decenijama. 50% palestinaca je uz hamas što dovoljno govori koliko ih ne vole i da ljudi žele umjerenije struje tamo.
Gelecek godinama se pokušava Iran uvući u raz da ga onda """mirotvorci"" pregledaju i kažu šta hoće
Oni jos vjeruju da imaju pregovaracku moc? Kako stvari stoje, bolje da ponude sebe u zamjenu za mir obicnih palestinaca.
Popušite ovima iz kasabe....jadoviiiii