Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je to "eskalira"? 11 mjeseci se ratuje. Genocid uživo, bombardovanje, balističke rakete, terlristički napadi i vele "eskalira". Eskalira u šta??? Ima li ko pametan da odgpvori na pitanje?
Hamas koristi zene i djecu kao zivi stit jakih ratnika
MasAllah !!!
A Iran se zavukao pod tepihcic
Klocu, Iran ovo i vodu
Od silnih prijetnji i najava, sve se zavrsilo na akciji ilegalnog ogranka.
Godinama ubijaju žene i djecu, zavrću vodu i hranu i to kao nije eskalacija?!
Hamas je teroristička organizacija ja kao Bošnjak to naglašavam
Ti si Bišnjaj lija se DNK sama sa sobom posvađala
Ti 'kao' Bosnjo ODBIJE u skokovima !!
Iskreni ID. F kaže da su proj. ek. tili pali u livade....dobro, njima je za vjerovati jer im vjera zabranjuje da la. žu.....nego šta se već mjesec dana dešava sa sa "savrše. nom kupol.. om"....podmazuju je!?.....svi znaju da je to trulja koja se elektr.. .onski pogubi kada je zaspu sa puno projek.. tila....labr.. . njaš ga Bibi lagano, aliiiiii ono lagano.....veće si zl. o nanio Izra. . . elu nego br. ko....ali sada je gotovo i ništa više neće biti kao što je bilo
Snazan i efkisan odgovor hahahahahhahaha
Pogodili tri prazne njive i zapalili jedno sijeno. Strasan odgovor.
Ovi mogu svakoga bombardovati a kada im se treba odgovoriti digne se citav svijet da smiruje situaciju. Samo jedan covjek je znao skim ima posla i tako je rjesavao problem
zlo sto drugima zelite se visestruko vrati, zaboravio 90-te?
Zasto Turska, KSA, UAE itd.... ne radi nista konkretno
Zivis u iluziji..Turci ne vole ARP i ne pada im na pamet da svoje zivote poloze za neke tamo likove.Turska je sekularna drzava koju Erdogan unistava svojim idejama koje se kose sa ustavom i sa ovom inflacijom,ljudima je dosta i njega.
Ma vidis da lik zivi u iluziji..Nek pogleda youtube pa vidi koliko ima rasizma u Turskoj nad ARP turistima.Ljudi imali gradjanski rat i borbu da se otrgnu od toga da hodze upravljaju drzavom.
To je pucanje iz pracke.
Nema mira dok sde Palestina neoslobodi.