Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čovjek vidi ovu propagandu evropskih medija i prešućivanje istine o Gazi, nisu slučajno agresija na BiH i Genocid u Srebrenici, uprkos svim presudama iz Haaga, zaobiđeni u udžbenicima historije u evropskim školama. Evo, predlažem novinarima klixa da istraže koliko se o tome uči (šuti) u školama u Evropi.
evo prebacite na kanal Euronews i vidjecete propagandu cjifutsku o nekakvim taocima i hamasu a cudno jos nigdje nisam vidio tijela hamasovaca a niti tih taoca
Glupo si bice od 47 hromosoma. De ispricaj nama svima nepismenim sta se desilo 7 oktobra od strane Hamasa u Israelu? A? De de, pricaj sve rijec u rijec. Prica on nama o Srebrinici. Prava Srebrenica se desila kad 7 oktobra Hamas osao na teritoriju Israela i poceo krsiti sva ljudska prava, ubijajuci omladinu na rave-party, djecu, zene i starce.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva je ovo propaganda covijece....
Je da, usli u najveci zdravstveni kompleks koji ima hiljade soba na nekoliko sati, i gle cudom bas nasli tu sobu kod MR uredjaja punu oruzja, usput pored kojeg nista metalno ne smije da bude…evo dokaza da je Holywood u njihovoj ruci!
Gkedao sam Stotine i stotine videa kako nose i vade djecu ispod ruševina bombi dajte mi bar jedan da je neko vidio pušku ili naoružanu osobu. Za Ameriku Evropu i Cioniste djeca su Hamas i Hamas treba uništiti, e jeste bolesni.
Cionisticki cirkus, bice nastavak...samo ce ga u nastavku dudlat i oni i ameri i pola zapada
Pa to svaka kuca u Americi ima, e moj Hamas sa kalašima se mislili tući
znaci prije 7 nisu nista znali da ce ih napasti sa svih strana a poslje znaju svaki saht i tunel gde je, golemo, dobro glupanima mozes tu pricu servirati
Lagano nek idu odakle su i dosli.U komore.
ma lažu i jedni i drugi. i idf-ovci i hamas-ovci...nabit ih. zbog njih narod nevin strada. tačno je da se hamas vazda skriva po tunelima, koristi ljude kao živi štit po stanovima, kućama, bolnicama, školama, pi*kice obične, a tačno je i da izrael radi jedan brutalni masakr, genocid nad nevinim narodom...isto sr anje drugo pakovanje
joj koja ubleha. Donijeli u dvije torbe starih kalasnjikova i unijeli u podrum. Da je Hamas tu bio ne bi vam ni to ostavio. Gdje su ti podzemni tuneli ispod bolnice u kojem je komanda Hamasa?
Sigurno ih amerikanci poducili, ako tvrdis da neko ima oruzje moras se potrudit da bude tako. Naucili na primjeru Iraka.
Jos cekam da lociraju Hamas, taoce, rakete... Ovo paradiranje rusevinama od strane IDF-a je tragikomicno.
Svašta su pronašli ali još nisu taoce. Zbog toga vrše pretragu dalje. Ovo gledati a ostati normalan je nemoguće. Na sramotu arapskim zemljama i njihovoj pasivnosti. Za evropske zemlje nije toliko čudno ponašanje.
Taoci su van Gaze čobanoidu
Pitao sam se cesto kako se jedan genocid u sred Evrope mogao desiti u BiH , a kad vidim ovo , sve mi je jasno ! Kristalno jasno. 21.Vijek.
Da im nisu slučajno pronašli i netaknute pasoše i lične karte? 😂😂😂😂 Samo maloumni idioti još mogu vjerovati ovim Izraelskim teroristima.
Hahabahaha... 10 pusaka nasli... a ja arsenala, ja stvarno ne znam kako ima zivih i Tel Avivu i dalje... Trebali su bolnicu sravnit inace ce ih necim gadjati zivotinje
Cionisti su zli i podli.