Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lideri hamasa totalno nesposobni i skorumpirani nisu ni adekvatno oruzje uspjeli nabaviti, izveli su besmislen napad i otmicu civila i tim cinom doveli Gazu na rub unistenja i odveli hiljade momaka i civila u smrt.
Free Palestine!!! Free Palestine!!!! Free Palestine!!!
Nabaviti od koga i kuda
parola snadji se
Misterija je da je do sada živ i jedan Hamasov borac, pored takvih razaranja. Odakle izlaze, šta jedu, koju vodu piju, odakle im stiže municija... nema tu linije fronta niti su to izjednačene vojske. A s obzirom da Hamas nema snagu da zapali centralni Izrael, vremenom će ih IDF sve sahraniti.
E moj Marko da su mogli dosad vec bi ih sahranili, eto vidis da nemogu...
Bla bla doveli su nas u dosadnu statistiku izvjestaja bravo klix na podršci izraelu
Objavite
Ovo je neko osvjezenje u nacinu izvjestavanja od pocetka agresije na Gazu.
Braca se bore casno i predano, elhamdulillah
J I D F E B E M
ProcitaH Armija BiH oslobodila Grbavicu i zastava ljiljana se viori na Vracama..........
Da si nešto pokušao napisati na temu ove vijesti, klix bi ti to blokirao.. Nevjerovato je koliko je klix kontrolisan kada je riječ o ovoj temi... Jedino će ti objaviti komentar u kojem su hvalospjevi za takozvani IDF