Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim normalno da ce narod da protestuje. Potiskuje i zatiskava se Evropa. Nizozemca diskvalifikuju, a zanemaruju da su ga do tacke pucanja doveli cionisti koji su ga i fizicki napali.
Irska, Spanija, Svicarska, Grcka i jos 6 zemalja se zalilo na Izrael i cionisticke novinare pa ce i dalje da nastupaju. Smijesno je. Nizozemska ce se iskljuciti skroz sa takmicenja i sledece godine, a jedan su od 6 najvecih finansijera takmicenja.
Izraelu nije mjestu na ovom takmicenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo za ovo ,treba ih postaviti na mjesto!!!
Hoćemo dramu večeras u Areni. Pjesme su dosadne.
Kakav haos, š*pci jedni? Mirne ali bučne demonstracije.
Ako je Greta na protestu znaci da je sve ukljucujuci i protest iscenirano od strane Izraela.
sve stranci a u Malmeu ih bas ima
Nijednog Svedjanina na protestima. Protestuju Palestinci protiv Izraela....logicno. Idemo dalje.
Arapi brojniji od Šveđana u Malmeu.
nisam protiv jevreja ali izrael cini genocid i ko je bio u vojsci ili se malo razumi zna da je psih. rat nad civilima namjerno da destabilizuje otpor! ali ovi na ovim slikama su velika opasnost za mir u EU i to se vidi u njemackoj najbolje podkopavanje islamski bandi na svim polozajima
Eurosong! E U R O !!! Sta koji kU radi isprdak na EU takmicenju???
Polupajte sve tamo ićkaaaa im materina genoocidna sotonističkaaaaa
Estonija pobjeđuje večeras
Cioniisti=Nacistti i njihovi maleni podanici Usraaašeeeee, koliko činjenica nam treba da shvatimo zašto se drže zajedno kad ih vodi nacisttička ideologija
samo protestujte nek se cuje glas protiv izraelskih ghenocidasa bravo ljudi 👌☝️👏👍💪
Sve dok mi ne moramo ništa radit', jelde?
i kod nas su bili protesti za Palestinu u nekoliko navrata i mi Bosnjaci stojimo cvrsto uz Palestinu koji prozivljavaju genocid i holokaust od izraelskih ghenocidnih fasista i svako ko je covjek je na strani Palestine
Imate i pro izraelske protesta. I ovo nije puno uopće, više bude u Bosni
zasto je rusija iskljucena a izrael nije
Rusija i treba biti iskljucena iz svega, ulazu veto na nasu rezoluciju! Od dva zla, barem jednog smo se rijesili na drugom radimo!
Obican narod ne mozete usutiti. Narod prepoznaje zlo kad ga vidi. Izrael je institucionalno zlo, od vrha drzave do obicnog gradjanina.