Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lika moze pobijediti bilo ko osim Bidena...samo je bilo bitno da promijene Bidena...
kao prvo New York timesu ne vjerujem nista, a kao drugo i ovaj Trump je narcis, ne bi me cudilo da sam sebe ukopa i proćerda prednost. kids, always use your brains. seee ya
Hahahaha klixe klixe...
Ahahahahahahahahahhh cuj Axios otkriva ahahahahahahaga
Go Ćamila..
ćamila 2024 aBd
Kako neko moze reci da je INDIJKA, ako je rodjena u Americi. I tamo je , zavrsila najbolje skole te poslije toga bila najveci drzavni sudija u drzavi od 35 miliona stanovnika??? Zamislite vlastiti uspjeh i trud te zene. OSIM TOGA: Trump je porijeklom iz Irske!!! Njegovi su pobjegli OD GLADI!!!
Po Ustavu SAD-a za predsjedničko mjesto ima pravo na kandidaturu samo ona osoba koja je rođena u SAD-u. Sad taj Trump pokušava u američku javnost unijeti crv sumnje da ova nije rođena u Americi, i tako joj otežavati kampanju i nahajcati javnost da zvižde protiv nje i tjeraju je. Nije važno što Trump zna da je ova rođena u SAD-u, ali on to radi jer mase u Americi ne znaju. Isto se radilo kad je Obama bio kandidat za predsjednika.
Nije iz Irske nego iz Njemacke i Skotske. Predak koji je prvi dosao u Ameriku prezivao se Drumpf.
Kamala 2024
Laga
Bljutav
Pretjerao sa solarijem
Ma što god uradio ti pobjeđuješ , dobrodošao predsedniče jedina svijetla tačka koja će donijeti mir
Gotov je iskvarcani