Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ćemo mi na ulice, jel se čeka 4KM ili 5KM.
20-25
Ni tad je mi smo "pametne" Bošnje a ovi su tamo neki Indijanci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mijenja se svjetski poredak, a to nikada nije bilo bez turbulencija. Nafte i plina ima sasvim dovoljno u rezervama i može se povećati proizvodnja, a kome odgovara sve ovo...čitat će ko preživi. Kada je Gadafi krenuo sa cijevima prema Sahari i rekao da će to biti žitnica svijeta dođoše, ubiše ga i cijevi iz aviona bombardovaše.
DEMOKRATIJA
gadafi je bio umobolnik koji je razvalio svoju drzavu. samo je manji broj ljudi oko njgea imao sve ono sto se Libiji pripisuje za taj period. Frajer ba ukinuo skole stanovnistvu. Kaze, sto morate znati citati, imaju znakovi, sve se razumije i bez citanja. itd itd. To vam je gadafi.
A mi se bojimo rata, h..ebo vas Dodik i Kirba, vozit cemo se na trokolici...ma samo da ne puca Halida mi Genjca
kakvi ba autohtoni, to se kae konstitutivni, payel
Ih da su kod nas te cijene,to je oko 1,35km litar
Gledaš li Bosanćerosu???Pleme skontalo da ih jebu....Ima li kakvih naznaka u tvojoj glavurdi??
Ekvador protestuje…
Između ostalog, zahtjevi koje su autohtoni narodi Ekvadora uputili predsjedniku podrazumijevaju smanjenje cijena goriva, sprečavanje daljeg širenja ekvadorske naftne i rudarske industrije. Ne znam kako misle smanjiti cijenu goriva, ako istovremeno žele smanjiti naftnu industriju
ne pravi se pametan nemas 8 raz osnovne idiote
Hjoj kad u Bosni ovo krene...doće na naplatu sve ove godine mirovanja
Bune se a galon goriva im košta ko u nas galon džema
Znači mi smo gori od domorodaca...
Mjera svih mjera!!!
Hivariosi ne praštaju
50 KM litar benzina pa bujrum ko zeli i moze. Ostali marš na hodanje. Tako je zdravije.
Nevjerovatno je kako je jedna porodica iznad i drzave i vlade FBIH i ne da da se spominje gorivo i ogranicenje marze. A pred pumpom vozni park 3 miliona maraka
dodjite kod nas u bosnu nama je dobro necete na ulice
I mi protestujemo na kafama