Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li moguće ovo, Ramo Isak ima bolji helikopter od iranskog predsjenika? 😂😂😂 Šalu na stranu na stranu, nadam se da su svi živi i zdravi.
Bolji i servisiraniji. Iranci kažu da su sila a u ovakvim krntijama vozaju predsjednika. Hajde za borbene, ali barem ovi civilni su im dostupni da kupe kako treba. A imaju para.
Magla i lose vrijeme, recept za nesrecu s helikopterom. Nije mi jasno ko je odobrio ovaj let!? A pogotovo sto su na istom letu tako visokopozicionirane licnosti. Da dragi Allah bude na pomoci ovim dobrim ljudima, amin!
Helikopter "dozivio" incident?Helikopter se nasao u incidentu tokom slijetanja,a delegacija je DOZIVJELA stres i/ili strah .Hvala nastavnicima maternjeg jezika B/H/S na podukama,pa se odlucih za tehnicke nauke,a ne zurnalsitiku.Smao ka'em.
Ako mislite da Iran ima losu flotu i lose pilote i .ehanicare tj inzinjere grdno se varate.Lete im jos i F14 i F5 i toliko imaju jak tehnicki sastav da jos ih odrzavaju u besprjekornome stanju.USA flota koju je jos sah kupio je besprjekorna plus Ruska tehnika,a kvar ili meteo uslovi pa i ljudski faktor uvijek mogu dovesti do krakse i svakoga moze zadesiti nesto od toga pa bio to i predcednik
Iran je imao tu Revoluciju 1979 godine, naraštaji novi,american forses podvi repinu zarad hoštapkerskih esteta interesa ,ostali su marginalije i bolest toksičnih i ostalo .sebi navedeno !!!!.
bas me nasikiralo
Khomeini je cionisti ko kopile. Upropastio je stotine miliona ljudi. Iz Francuske je doveden direktno da sporpvefe neki laži. Gori su od komunista protiv svog naroda.
Kud nije poginulo gowno cionisticko. Sigurno GA njegov pratilac upozorio na poslušnost.
sta nam je s vrhovnog vodje??
Kad je Izrael navio odmazdu ovo nisu očekivali.
Tako nešta.
Mosad
sigurniji helikopteri oruzanih snaga bih