Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli ti dokle je došlo, da Hezbollah brani Jozu i udara na Safeta, dok većina ovdje na klixu podržava upravo Safeta protiv Joze.
Prosli put pobili kokoske..sada fazani?
Samo rokaaaqj
Tko je taj Kefir Jozo? HDZovac neki?
Bolje ne zasluzujete.
Izrael ima pravo da se brani!
A Jordan, Sirija, Iran, a o Palestini da ne govorimo, imaju li oni pravo da se brane???
@gooUser, pojam odbrane ovisi od toga ko udari prvi. Hamas je udario prvi na Izrael, Izrael se u tom kontekstu brani. Hezbollah je samovoljno pritekao Hamasu u pomoć, dakle Izrael se i u tom kontekstu brani. Sirija služi kao iranski poligon za naoružavanje Hezbollaha. Dakle, Izrael u tom kontekstu djeluje preventivno, što je opet čin odbrane, a ne napada.
Benjamina i sdp u žalosti!!!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Ima li neki drugi snimak, slucajno :)
Ko je taj JOZO??? Da nije neki iz elektroprivrede ercegbosne ha ha ha
Vidis da je neki Kefir Jozo
Culi iko amerikanca