Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve kao pale u more i na njive , sve kriju od javnosti!!
Hezbolah izvodi napade na nemaseljena područja bez ikakve štete za izrael, dok izrael raketira gradove i civilno stanovništvo
Šta bi? Pa gdje su te silne rakete?
U ovom haoticnom i nepravednom svijetu biti demokrata, znaci biti uz Drzavu Izrael, biti antirusofil, antiSDFA i liti milion suza za sve nevine zrtve u Ukrajini, Gazi, i drugim mjestima. To znaci osuditi otimanje Ukrajinske teritorije, krijenje Hezbolah i Hamas terorista, ekstremista i pacova iza zena, djece i u skolama, dzamijama i drugo. Bosna i Hercegovina kao i sav demokratski svijet, je uz Drzavu Izrael i Ukrajinu! Pozivamo na mir u Ukrajini, i 2 drzave - Drzavi Izrael i Palestini!
Hezbolah samo urlaju sa kalašnjikovima i prijete Izraelu sa totalnim uništenjem. U stvarnosti to je samo ideologijom zatrovana haos trupa.
Ko z o je b i odlaze u povijest
Bgm teško im mogu pružiti bilo kakav otpor bez podrške Irana koji izgleda nema namjeru da se uključuje konkretnije. Razlika u moći i tehnici je očigledna i ogromna, nažalost..
Slabo navodjenje , slabi artiljerci ili nesto drugo?? Vecinom rakete padaju po nekim pustosima
Ma nemoj?! A svirene sviraju onako reda radi.