Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjali smo da nam zapad nije prijatelj kad nam je 92-95 okrenuli leđa i 95 nas zaustavio. Te sumnje su se produbile kad su, za razliku s nama, stali iza Ukrajine čvrsto. Tog 02.10.2022 smo se uvjerili da nam nisu prijatelji instalirajući aparthejd državnim udarom OHR, a podrškom ovom istrijebljenju ljudi i žena u Gazi nam šalju nedvosmislenu poruku šta nas čeka, dok nas miluju rezolucijama, za ovo i za ono.
Sad ja pitam, čemu onda podržavamo nase političare koji zastupaju pro NATO i pro EU agende i zašto niko ne pokuša naći alternativu sa Kinezima, Rusima, Iranom? Prirodnije je da mi budemo partner s Rusima, nego Vučić koji podržava Izrael i šalje oružje u Ukrajinu ili Dodik koji ljubi Zid plača. Dovoljno je da se pojavi jedna bošnjačka antizapadna stranka da dobije 30% glasova Bošnjaka i to će Rusija znati iskoristiti!
Da napomenem, da Turska niššta nije učinila za Bošnjake, a snose najveću odgovornost prema nama s obzirom da su nas prodali na Berlinskom kongresu 1878. Srbiji i Austrougarskoj i da je Alija Bosnu Erdoganu ostavio u amanet, a ovaj nije učinio apaolutno ništa za nas. Mogao je, kad je Švedska ulazila u NATO, za nas tražiti šta je htio i sve bi mu ispunili. Ali Turci su trgovci i gledaju samo svoj interes. Ni državljanstva Bošnjacima nisu podijelili.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Brkica je opet potreban .
Dobit će ga ali ovaj put ljubitelji kozza
ŠTA RADE MLADI PALESTINCI, NIKO NE UZIMA ORUŽJE SAMO KUKAJU PREKO TV.
Škole u izraelskim gradovima Acre, Nahariyya, Tiberias i Safed bit će zatvorene nakon napada Hezbollaha na sjeverni Izrael, saopćila je Izraelska javna radiotelevizija. Times of Israel dodaje da će škole u Haifi također biti zatvorene. Ovo se događa nakon što je Hezbollah ispalio tri serije projektila prema Galileji i istočno od Haife.
Neam povratka još zadugo jevrejskim izbjeglicama na sjever. Možda čak krenu u većem broju prema jugu jer i centar je postao nesiguran.
. Allah je najveci i samo on zna i daje pobjedu kome on hoce ali obicno ko eskalira taj gubi. Naravno da ce placeni klix velicati pogresnu stranu. U Listici mozda i vjeruju da je tako.
najdublji napad sa dvije petarde sandokan
Dobre te petarde. Cijeli kvart nema više prozora. https://x.com/Nadira_ali12/status/1837712157556789372
Sve je to Palestina
Jel opet pogodjeno kamenje. Uvijek neki suplji napad. dajte vise uzvratite istom mjerom pa cemo vam vjerovati. Al zato ovaj hezbollah sijje nikad ne gadaj kamenje kad treba u b i j a t i s u n i j e
Ne zna Benjamina gradonačelnica bi li se radoovala ili tugovala..........
Ljepota je tamo zivjeti zbog toga sto su poplave nemoguce
Sta se proizvodi u odbrambenoj kompaniji? Sta opce znaci odbrambena kompanija?
Ne znači ništa. Klix pokušava lažnim vijestima predstaviti kako Hezbolah vodi u ovom sukobu.
Izraelu vise nema nazad ovo vise nikad neče stat.
u kom smislu? ovi ispale na stotine raketa prodje njih ni deset. Mislis da ovi imaju beskonacno? jos malo i nemaju ih vise, a israel ih roka svaki dan.
Znaš li koliko košta jedan projektil koji koristi Iron Dome, a koji mora ispaliti da li išla raketa od đubriva ili dron? Koliko je spora proizvodnja tih projektila? Šta ako jedno jutro se nešto pokvari na nekom radaru? Eno pun Twitter slika kako zaliježu na svaku sirenu. hebeš ti taj život takav od rođenja do smrti. Ostavili Ameriku i Poljsku i došli sa djecom da bježe u podrume.
Masala to je samo pocetak bestands cifa
a sta masala,u sve mijesas vjeru,
Karleusa i Milica Pavlovic imaju pjesmu Masallah . Koje su one vjere ? P.S znam i znacenje te rijeci, pa mi nije jasno zasto se JELENINA I MILICINA PJESMA tako zove ?
pa kakve koristi od tih raketa ako su presretnute sve
...ipak, sirene, strah, nesigurnost...
Vama je najbolji blisko-istočni savez!!He be se Rusa i Kineza za vama,jeste im od neke koristi bgt!!A jel Alija naglasio Erdoganu da mu ostavlja u amanet 23% vas sadakaša!!??
Ugrijalo pa ti malo ispuzao
Zasto Klix ne pishe o udarima Izraela na visokorangirane oficire Hezbolaha i udaru na podzemno skladishte oruzhja?!