Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZRAEL ISPALI 5 RAKETA 200 MRTVIH, OVI ISPALILI U GODINU DANA 1000 RAKETA UBILO DVIJE MACKE I 3 PSA , 900 PALO U MORE
I 12 djece arapskog porijekla na igralištu.
I japaci su bacili na hiljade bombi na Usa a ameri samo jednu na hirošimu. Tu je razlika
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pogode li on šta kada? Samo pucaju u livade i maslinjake.
ako se klix i Mosad pita uvjek su otvorena podrucja he he
NatanJaHu kao supermen to sve pohvata u vazduhu, Samo se pitam zašto im je milion ljudi sa Sjevera već godinu dana iseljeno, zašto je oko 100 000 firmi propalo??? Onako???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čini mi se da Hesbolah samo bez veze baca rakete, ako je ta željezna kupola nepropusna, ja ne vidim da je u Izraelu išta srušeno, Huti i Hesbolah uvalili narod Palestine u jade, pa sada kao da samo provociraju, a ovi provode ovo ludilo. Kolko vidimo Izrael tamani ko mušice te nake lidere Hamasa, bgmi se nisu trebali z... bavati, jadan narod uvalili u vnago.
Čini mi se da Hesbolah samo bez veze baca rakete, ako je ta željezna kupola nepropusna, ja ne vidim da je u Izraelu išta srušeno, Huti i Hesbolah uvalili narod Palestine u jade, pa sada kao da samo provociraju, a ovi provode ovo ludilo. Kolko vidimo Izrael tamani ko mušice, te nake lidere Hamasa, bgmi se nisu trebali z... bavati, jadan barod uvalili u vnago.
ma nema, silan napad
I Teror Forces
Čini mi se, da hesbolah samo bez veze baca rakete, ako je ta željezna kupola nepropusna, ja ne vidim da je u Izraelu išta srušeno, Huti i Hesbolah uvalili narod Palestine u jade, pa sada kao da, samo provociraju da ovi provode ovo ludilo
meni nije jasno kako nisu uložili u protuzračnu odbranu. Nisu u stanju oboriti niti jedan avion ili dron. Ako nisi to sposoban onda treba da šutiš i podvijes rep a ne tražiti guzici čega.
Željezna kupola obara sve. Klix novinar na aparatima.
Sta je 35 raketa? Pa tolko je granata padalo na Sarajevo svaki sat i tako skoro 4 godine.
I svih 35 je ili skinuto, ili su eksplodirale negdje u pustinji bez cilja.
Aha počelo je
Ako se ko pita kako uvijek pogode samo livade, Izrael je ulagao u tehnologiju i to im se isplatilo. Razvili su Iron Dome, najefikasniji sistem odbrane koja obori gotovo sve rakete koje ciljaju naseljena područja, dok pušta samo one koji nisu prijetnja po civile. Zato imaju i najmanje civilnih žrtvi.
35....nakon odlaska poglavice u vjecna lovista. Treba li nacrtati da nemaju sanse vojno....samo politicki I udruzeno. Tesko od g....pitu napraviti
Jedna stvar jako interesantna hezbollah je ispalijo hiljade i hiljade raketa dali je moguce da od tih raketa nije ubila ni 10 vonika ni deset civila bar ovo što mi gledamo svaki dan??? Ili izraelcu kriju i nama je plasirana jedna strana ili ovi namjerno livade i maslinjake gadjaju
jesi li ikad cuo za iron dome .. i ne kaze se ispalijo
Ovi bas hoce da svi izginu
Pogode jašta,ali ne očekuj da ti ovi podnesu pravi izvještaj,eto oni će onako ispaliti raketu vrijednu ihaha para
Ove skalamerije ne prolaze Željeznu kupolu. Ako kupola izračuna da će raketa pasti na nesaljeno mjesto onda uopšte ne reaguje da ne troši projektile. Tad nastupa Klix sa člankom "Rakete pogodile Izrael".