Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pichoke cionističke i smiju samo iz zraka. Na terenu smo ih vidjeli. Ali Hezbollah je tamo predobro ukopan
Omega Pripadnik naroda koji je bio protiv un rezolucije za prekid ubijanja djece uspostavu mira u Palestini. Polahko doći će mečka i pred vaša vrata aBd.
Eto ti, koji sjedi u bosni i visi na internetu znas vidim sve sta se desava na terenu. 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno podrzavam Palestince ali ni ovo nije rjesenje. Ovi par raketa ovi odmah ravnaju avionima sve redom i jos jedva docekaju. Ako vec gadjate nesto ili gadjajte ili pomozite na drugi nacin ali u Gazi.
Tako je Bravo..
Jedini koji djeluju a ne laprddaju
Samo rokaj, hajmo i ostali....
Više od 200.000 afganistanskih izbjeglica do sada je protjerano iz Pakistana u jeku obračuna te zemlje s ilegalnim imigrantima, saopćilo je tamošnje ministarstvo unutrašnjih poslova.
Idf, objavljujete sta oni objave.. Oni su teroristicka organizacija i lazu citavo vrijeme!!! Kad mogu hladno ubiti 5/6 hiljada djece i ocekivati da im neko vjeruje.
Ko god ovo podržava, ovaj Genocid nek se samo sjeti da je život kratak i da će proći. Poslije toga samo ostaju njegova djela da svjedoče protiv njega.
Potamanite gamad. Svijet vam je dao šansu, da to završite zauvijek. Ne propustite to.
Ovi sto pricaju Hezbolah ce unistiti Izrael to je prica u prazno.Izrael nece niko poraziti jaci su nego ikad,nikad ih niko nije porazio tako ce i ostati
Pa Hezobollah ih je potukao u onom 30 dnevnom ratu i Libanu .
Vise bi ja stete nanio s dva boksera na rukama nego Hezbolah s raketama. Mada je pitanje ko ispaljuje rakete. Vise ima smisla da Izrael ispali Sam na sebe s obzirom da niti jedna ne pogodi metu.
E bas si mi ti zaj...ban. sjedis u kuhinji sa mob u ruci i filozofiras 😁
Tanko je to,dok se ne poravna tel aviv sve ovo je beznacajno.
bravo, konacno
Hezbolah niti je glup niti beznačajan....doduše ovo što Izrael radi po Gazi je rokanje sa daljine....problem je kada pješadija mora negdje čizmom stati....e tu će gledajući na duge staze Izrael upasti u živo blato....broj saveznika i logistika ne mora biti od presudnog značaja....i Ukrajinu su gurali svi, nadolmili je svime i svačime i...?....e neko će reći nije Palestina Rusija, ali ni to nije eliminatoran faktor
Wagner je već prebacio protuzračne sisteme u Liban i stavio ih na raspolaganje Hezbollahu. Uskoro počinje klaonica u Tel Aviv 💪💪
Insalah
Wagner je već prebacio protuzračne sisteme u Liban i stavio ih na raspolaganje Hezbollahu. Uskoro počinje klaonica u Tel Avivu
A ti to u direktnom kontaktu sa wagnerom pa znas?Nemoj da lazes ljude bezveze pisalo je samo da wagner razmislja da prebaci protuzracne sisteme a ne da ih je prebacio to sto ti lazes nije nasa stvar.
dakle hezbolah, više nije ni hamas,, to je iranska teroristička organizacija, radikalnija od hamasa i isila zajedno, jedna od najgorih.
Neka su, zapad ih je napravio, zapad sa Izraelom su razlog zasto postoje