Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rade sta im je volja, bez straha od Islamskih zemalja
A kako misle da ce nastaviti borbu kad oni samo primaju. Ovo dodju kao izraelsko spijunska organizacija koja nabacuje izraelu da ravna koga hoce uz opravdanje.
amerikoizrael vrsi t e r o r i s t i c k e n a p a d e
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakvu samo imaju obavještajnu službu da čovjek ne povjeruje.Nije mi jasno da imaju svoje ljude sa takvim informacijama, pa ne može svako da zna gdje se nalazio taj vođa Hezbollaha.
A mozda je sve igranka za raju. Zasto bi neko objavio da mu je vodja ubijen kada ce to sigurno uticati na pad morala
sad će iran da izda 159. saopštenje za ovu godinu i zaprijeti,kao nakon generala glavnog,pa predsjednika ambasadora i koga već ne...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dodju likovi i bomarduju grad i kao nikom nista
Jedan manje
Ako nema izdaje medju njihovim redovima nebi ih ovako redali :) neka prvo svoje redove prociste pa ce da bude manje "preselio ovaj, preselio onaj" :) end of story...
Pola drzave slavi : https://x.com/NiohBerg/status/1839817215870226695
Neka neka,mudri zna sve. Mat je najsladzi kad dajes figure
Nek mu je vecna slava i hvala
jah moj brate
Allah bio uz tebe Ovo je pocetak kraja
Sudeći po komentarima, Trojka i njihovi botovi podržavaju izraelsku agresiju na Gazu i Bejrut. Ako HDZ podržava Netanjahua, naravno da mora i Trojka jer je njihov narativ u potpunosti usaglašen sa HDZ-om. Trojka je petokolonaški projekat osmišljen u beogradskim i zagrebačkim kuhinjama čiji je cilj relativizacija, revizija istorije i izjednačavanje žrtve i agresora, kako bi djeca jednog dana u školama učila da je ovdje bio "građanski rat" i da smo se "svi ubijali".
I na B. Istoku Trojka zakuhala? XD A dosta vas je više botovi.
Komentar jednog trojkaškog bota: Ako su Trojka uz Izrael onda su bolji ljudi nego sam ja to mislio. S njima se onda i može u EU. Ovaj komentar dobija fingirane lajkove, dok se drugi komentari cenzurišu i brišu. Trojka preko Klixa uvodi cenzuru i diktaturu, ako vam dosad nije bilo jasno ko stoji iza ovog portala.
Zločinci vladaju oružjem
Pa je li ostao itko da upire kažiprstom u nebo?
Bas volim ! HIHIHIHIHIHIIIIII
Tuga i plač u 23% đamahirje !
Nije mi drag izrael a bogme još manje ovaj
Nije bilo mjesta u trezoru !