Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su vojna sila i bez Irana
Ipkis40 To su novci koji idu za plate za oko 100.000 vojnika i politicki vrh, njihov realni vojni budzet je mnogo veci, imaju vise izvora finansiranja, postojali su prije iranske podrske
napad - što prije to bolje, FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi "podzemlja" Sunce milo. Ne znam ko im je projektovao ovo zdanje al' dajte te majstore ovamo da zavrse tunel Hranjen, pa da ih preselimo na Prenj.
Ha ha ha Imaju kompletne podzemne gradove izgradjene od kada se kod nas tunel gradi :)
napad - što prije to bolje, FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Jedno je sigurno hezbolah nije hamas koji ima pracke i kamenje i sa kojim izrael jedva izlazi na kraj
Pošalju komandose i miniraju im cijelo postrojenje. Uvijek ima izdajnika za pare, koji će otkrit lokaciju. Bolje da su šutili.
Bolje bi bilo glumiti da su odustali od svega. Neka se američke flote raziđu. Pokraj njih teško šta može proći.
Kad kina otjera ameriku sa istoka do kraja stoljeca sigurno pitam se sta jadni izrael tad uradit i kolko ce bit mocan sta mislite
Zivjela oslobodilacka vojska Hezbollah
Zivjela oslobodilacka vojska Hezbollah
Znači ustanoviš lansirna mjesta satelitski pri samom lansiranju (što je lako), i zahvaljujući ovom videu znaš da su sama ta mjesta povezana sa ostatkom mreže tunela. - Ovi ili su očajno glupi ili misle nečim očitim zamesti neki trag.
Hollywood
...I onda je svizac zamotao čokoladu..
Kako da kažem sammo roki jaj koljko može
Kako je krenulo izgleda da ce se ratovat pod zemljom a ne na zemlji.
naivno, Sad ce izrael preorati podzemne tunele jer im naivci daju alibi i zrtvuju obicne gradjane
. š . ...
E SAD STE NAJEBALI TOTALNO, KOJA GLUPOST OTKRIVATI SE.
Ovo je najgluplji propagandni video u istoriji propagande . Ovo će biti otkriveno rentgenskim ili laserskim 3D snimkom iz satelita , Awaksa ili drona i odmah u startu uništeno .
Bas? Jesil siguran?
Uz toliko naprednije naoružanje vojska Izraela je dokalazal da boj ne biju sila i oružije nego srce junaka što su sa druge strane dokazali tzv teroristi. Tako da koliko god se rat proširio uvjeren sam da će tamo ključno biti spremnost ljudi i njiho vmotib u tim borbama.