Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što nedavno reče lik u nekoj emisiji: Amerika je na zalasku, Izrael je bez njih 0. Amerikanci su im očistili Bliski Istok, jedino je još ostao Iran. On je krupan zalogaj. Izrael po svaku cijenu hoće da isprovocira ulazak Irana u rat, a to bi značilo ulazak SAD u rat. Doslovno, hoće da im Ameri, možda po zadnji put obave još jedan "prljav posao" u pometu dvorište da budu slobodni da se šire.
Ovo je samo test ,tzv čelična kupola je šuplja ko Travnički sir
Ima i Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koga zanimaju snimci ima naravno na telegramu. Vlada u Izraelu zabranjuje da se prikazu snimci razaranja. na svojoj teritoriji.
koji kanal,stranica?
Imas link telegrama grupe?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ali je zato rokao Izrael nedelju dana sa onima kratkog dometa
Jaj kliksovaca stalno ista prica Amerika pada, Izrael pada, samo sto nisu pali, a u realnosti decki im preko pejdzera i toki vokija desetkovali vojsku. Irone Dome ce oboriti svaku raketu koja bi mogla pogoditi naseljeno podrucje a propusti one koje padaju u pustinju. De uobziljite se i pocnite konacno nesto konkretno raditi.
Cio nikada ne pokazuju gdje rakete pogode i koliko je poginulo.
Samo rokaj
Ovim portalom upravlja Amir k.
Kabiri
Drzava Izrael ce privesti ovu antiteroristicku akciju do kraja. Napadima na teritorij i drzavljane Drzave, navukli su bijes i ovu akciju. Decenije bacaju konzerve, kamenje i bombe, zeleci da Drzava Izrael i Jevreji nestanu. NE OPRAVDAVAM zlocine IDF-a kojih ima i bilo je, i to Drzava istrazuje i okrivljeni ce biti sankcionisani. Drzava Izrael je jedina istinska demokratija na BI, i poslije ovih akcija, Gaza ce biti renovirana i priznata Palestina kao drzava.
ko ti je diler, dobru robu valja
Na kojoj planeti ti živiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Elhamdulillah.
Imal jos koji fc za kupit pitam onako.
Sve srušene!
Mislio sam da je hezbolah ozbiljniji. Ovo je smjesno od napada.
Da su oni proveli neku akciju protivteroristicku bez ubijanja toliko civila da su vratili svoje taoce onda bi reko svaka čast al oni su sve poravnali i ubili toliko nedužnih ljudi i djece a cilj im je da isele i zauzmu tu teritoriju a sumnjivo je i kako se desio taj upad u izrael pored njihovih službi američkih satelita i svega
Pametan covjek u sve sumnja a budala u sve vjeruje pa sad kako ko gleda
Tako je. A sve ovo ce biti jos jasnije kada prodje vremena. Ono sto je do sada kristalno jasno je to da Izrahelu uopste nije cilj da vrati taoce, jer u suprotnom su imali hiljadu drugih nacina da ih sve vrate zive. To je jasno i njihovim porodicama. I nakon toga se vracamo na 07.10. i postavlja se pitanje kako se to moglo desiti? I sta je bio cilj toga? Oni znaju u kojoj kuci ko zivi, da ne spominjemo ovo sa pejdzerima itd.. Tu nesto smrdi..
Elhamdulila
Nadam se da ce visoki predstavnik proglasiti Hezboolah teroristickom organizacijom. Tako da se BiH svrsta u tabor demokratskih zemalja. Ne zaboravimo da i Arapska Liga smatra Hezbollah teroristickom organizacijom
Realno ako udju kopneno u liban ovi ce se tući i nece dobro proći idf zato se oslanjaju na avijaciju al tako ne mogu ništa evo koliko ruse gazu i tamo su ih sačekali al kriju gubitke
Tamo su ih sačekali... gdje su ih sačekali, zatrpani ispod ruševina, u podrumima memljivim, to po tebi znači sačekali odlično opremljenu i dobro naoružanu vojsku?
Sačekali su ih i uradili ono što su mogli imaš dobro opremljenu vojsku kao što kažeš i ove gerilce tamo nije to rat ko u ukrajini da su ravnopravni al opet ne mogu ništa osim što su sve porusili šta su ostvarili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo rakete ovako i onako, suplje prijetnje itd, pa napadnite vise, ili se bojite totalnog rata?