Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim oslobodilacka vojsko Palestine.
Zmiju gađaj u glavu
Svaka čast, šiitska braćo, tako se brani muslimanska čast! Ostali neka šute!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bogme na slici se uprkos cenzuri vidi jasna eksplozija. Buše oni promišljeno tu "kupolu".
nikakvih zrtava. klasicna suplja sa video editingom dok vamo ima 600 ljudi na gubitku
još kada bi zemlje Turska, Saudija, Egipat, Jordan i UAE riješile da pomognu Palestince Sve bi se riješilo i zaustavilo za 24 h. Ovako, Iran, Iraq, Liban,Sirija i Huti iz Jemena su sami u ovoj pomoći braći u Palestini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bez atomske nema Hajra
Jesul pale Ako Bog da?
A šta bi sa prekidom vatre? Kad to ide?
Ne volimo ih ali se moramo pomiriti sa tim da je omjer snaga i vojne spremnosti i obučenosti gori nego rat u Vijetnamu za vrijeme rata. Jedini način je da prepišu od Vijetkongovaca, tuneli, iskakanje iz žbunja kao predatori, dakle gerilsko ratovanje i organizacija jača nego El Chapov kartel. Koliko je to moguće ne znam, ali ovo je jadno da neko uopšte napiše a kamoli poredi sa nanošenjem štete Izraelu...
Bgm jedini koji se ne boje izraela, ovi ostali samo pričaju u prazno
Radjas se i umires u ratu. Je li to vrijedno????
Hoćeš reći da imaš izbor? Kada je Izrael napadao Liban Hezbolah nije postojao.
Zato je neko morao da pod hitno da kmeči u americi
kukavicluk je u srcuma ummeta nema pravog odgovora ceka da pogine na kucnom pragu .pa zar nije bolje na bojnom polju!?
ma sta ce siroti svaka u vodu pada danas gledam
Ko da napadaju komarci toliko o njihovoj snazi.
kad ce medju njujove djecu
Kakva danas tehnologija vlada,kakvo umijece medijsikim manipuliranjem,strucnosti izraelski kontraobavjestalca - ne vjerujem mnogo u jacinu Hezbolaha,njihov domet i arsenal oruzja. Mozda Izrael ovo nudi svijetu koji vecina podrzava Palestinu, da svijet podsvjesno misli ok i ovi su jaki , sad je fajt pravi,da Izrael trpi gubitke sve u cilju da i Izrael ima kakvo takvo opravdanje da napada Liban i Palestinu i dalje.
Je ne bih ulazio u sukob sa ovakvim Izrealom bez nuklearki i jakih saveznika.
Uz posjete najrelevantnijim medijima kako sa istoka tako i zapada nigdje se ne spominje ova info. Cak ni u izraelskim medijima. Koja smo mi medijska sila jbt hahaha sve iz prve ruke I senzacionalno
Hasan Nasralah je napravio pogrešku izazivajući Izrael. Sada ima malu potporu za sveopći rat s Izraelom, kako od ostalih Libanonaca, tako i od svojih iranskih pokrovitelja. Ako se nastavi držati politike napada na Izrael, to će biti loša odluka jer je jasno da vojno dominantnim Izraelcima odgovara eskalacija sukoba, a ne diplomatsko traženje rješenja.
Izraelu najvise odgovaraju permanentni napadi sa raznih strana a potom prsa u prsa...
Nasralah ce pitati Rafala!!!!