Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne smijete objaviti da je 300 izraelskih govana od "vojnika" tesko povrijedjeno i pobijeno ko zna koliko.
nece nikad ni objaviti ..ja samo danas na snimku prebroja 7 do 8 tenkova i jedan onaj buldozer napusten zapali ga rukom :)
kazu izraelci stalno iskacu iz tunela 🤣
Polako....to su rokanja iz daljine gdje je Izrael superiorniji....kako li će biti kada se budu vodile borbe prašinara vojnika po razvaljenoj i sa zemljom sravnjenoj teritoriji....e tu Izrael nije više superioran....ni približno superiornosti po pitanju avijacije, artiljerije itd....trajaće ovo....trajaće....III Rajh nije uspio iskorijeniti Židove....neće ni Židovi iskorijeniti Palestince
Kakvu raketu sprasise u prazno.
Da ste je sprasili u tel aviv rekao bi ej vala, ovako sprasise raketu u prazno.😡
Ma goni ih u p.m. Raketa jest impresivna al sta su oni gadali ovdje, tacnije sta su pogodili. Zali desetine hiljada dollara za raketu koju su sprasili u prazno, dok oni vrse masakr u gazi.
Negdje sam nekad procitao da su neki svjetski politicki teoreticari predvidjeli da ce drzava Izrael nestati. Tada sam to prihvatio kao cisti fasizam ali poslije najnovijih dogadjaja zelim da vjerujem u to.
Samo udri i pojacaj kalibar.
Sad ste na konju
Bezeze je to
Allahu Akbar !!
Mrš
Nedo Bog nikome da ga Hamas brani, sta su postigli idioti. Zvjerski ubili 1400 civila, sto je strasan zlocin, a Izral ce odgovoriti sa 100 za jednoga.
Ove vehabije protiv šija pišu, međutim šije izgleda puno ne pričaju, oni djelima pokazuju… zato ih ne vole tekfirije
Samo fale gazije
Izrael krije podatke o gubicima koji su veliki
iskreno zadnja dešavanja su promjenila moje mišljenje o jevrejima(cionistima) izgubio sam empatiju prema tom narodu Vjerovato se kod dosta ljudi isto desilo, ne znam da li je to cilj jevreja? Da ih svi zamrzem Nemam više empatiju prema tom narodu i šta više volio bi da ih stigne žestoka kazna i patnja
pretvorio cifuta u atom
Raketa od pretis lonca sa duplom gumom. Ali se momci bore svaka im čast. Pokret otpora
Ja sam mislio da ćw oni žestoko podržati narod Gazze, a oni se izigravaju.