Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahhh je najveciiiii
Je za tebe...za mene i mnoge druge nije😉
Lijep video pred spavanje.
Nikad mira imati nećete
Kako je Hrist zvao boga samo da se zna. -Allah.
P kome god je maternji jezik arapski kada se moli Bogu u crkvi ili džamiji oslovljava ga Allah obračajuci se Bogu
Podrška za Hezbolah , samo jako.
Ja zestokog napada, cak 2 vojnika poginula..
Bog je kao nikad do sada objelodanio Saudi zavjeru protiv Palestine (ali i muslimana generalno). Tramp neki dan nazvao MbS-a i utanačio smjernice uspostave tzv Abrahamovskog sporazuma između Saudije i Izraela (i SAD- kao garanta). Vahabizam su uspostavili britanski masoni i oni će njime upravljati do konačneog okončanja i Izraela i Saudijskog vehabistana. A za njihovu propast nećemo aBd dugo čekati jer su odveć prešli sve crvene linije.
MASALAH MASALAH
Ne treba nam rat, a skoro da je pred vratima. Trebaju nam ljudi poput filozofa i savjesti njemačkog naroda - Karl Jaspers. Nakon što je 1947. objavio malu, ali značajnu knjižicu ili manifest, "Pitanje krivnje" (kolektivne krivice njemačkog naroda zbog holokausta), rekao je: "Ako ovo odbacite, imat ćete ili nuklearni rat do istrebljenja ili totalitarnu svjetsku vladu." Opet je pred nama svima ili-ili, a moglo je biti po njegovu receptu - mir za tisuću godina.
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top vehabijskih šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši vehbosi rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
gaza je sve te licemjere razotkrila
dr.prof. Muhidin Halilovic, poslusaj predavanja na youtube, jedini ima hrabrosti!
Auu ovaj drugi izletio iz sklonista da pokupi direktan pogodak. Dronovi i dronovi samoubice su promjenili konvencionalni sistem ratovanja.
prizori koji lijece prsa
Obi ch fu te
Roooookaj
Ovakvi dronovi nama trebaju.
napokon dobra vijest 👍
Gumena kupola ?