Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbacice nas zemlja sa sebe kao bijesna kobila. Svaka će nam plastična flaša na nos skociti.
@Vikler zagađivanje okoline plastičnim masama nema puno veze sa erupcijama vulkana. Erupcije nastaju zbog geoloških aktivnosti u Zemljinoj kori. Razumijem šta si htio da kažeš, nemoj se uvrijediti što ja ovako pišem.. Slažem se s tobom svakako, previše smo štete nanijeli ovoj planeti, pa ne bi bilo nikakvo čudo da nas izbriše.
Hajmo sada božija kazna božijom voljom nisu pravi vjernici ti indonezani pa su tako i zaslužili ništa nije bez razloga
mora i zemlja svrsit
Ovaj što snima gljivu odozdo je vjerovatno već mrtav. Kada krene padati, spušta se brzinom od 650 km/h i prži sve u velikom radijusu. Temperatura ove gljive je preko 1000 stepeni i kad se sruči nazad na zemlju nastaje pakao. "What goes up must come down" - Isaac Newton.
@BHT Ljudi napisali da nema žrtava a ti eto znaš da je ovaj mrtav. Pametni naš klixovac
@BHT to pametnjakovicu, piroklasticni tok ne ide iz vrha vulkana, to je jedini moguce kada je erupcija negdje sa strane. I taj tok bude u jednom smjeru ne bude sa svih strana vulkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta mislite vi hoce li ovo doprinijeti globalnom zagrijavanju,tone i tone pepela i ugljen dioksida...ja msm da nece ha
Mi sve mislimo da smo gazde neke na zemlji...
@NormalMan obično smo biće kao i životinje. Kao i dinosauri prije.... bili, nestali. Tu smo sad. Nekada ćemo nestati i pojaviti će se neka nova bića
Nama je ovako svaki dan šta se sve loži u Sarajevu,al koga to sad briga prošli izbori, uzele se fotelje.
@mombai a tebe neko uhljebi pa se grijes na plin lozio bi i ti sve da imas platu 600 km ili penziju 320km
Za tvoju informaciju nemam posla nikako i da borim se svaki dan da pošteno zaradim.LP